Supporttekniker / IT-support

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Östergötlands län, Mjölby
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 september 2019
Stängs
den 19 september 2019
Ref:
5398E46E-2BA2-4EFE-99FE-93B999F7EDDB
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

First-line och second-line, IT-support till ett framgångsrikt tillverkande företag

Brinner du för problemlösning och service inom IT? Då är det dig vi på TNG söker för ett uppdrag till en våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta inom IT och helpdesk i såväl 1st line som 2nd line.

Uppdraget ska tillsättas så snart som möjligt, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll inom IT hos en av våra kunder som befinner sigi en expansiv fas. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och lära dig av dina kollegor.

Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter samtidigt arbetar du tryggt med kollektivavtal och får ta del av förmåner som försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

  • Installation och support av Windowsklienter och kringutrustning
  • Felsökning och hitta lösningar på tekniska problem
  • Hantering av konton och behörigheter
  • Support av skrivare och mobiltelefoner
  • Dokumentation


ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Många ärenden kan skötas med hjälp av fjärrstyrningsverktyg, men även support rent fysiskt ute hos användaren förekommer.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en utbildning inom IT (gymnasium eller YH/KY-utbildning) alternativt motsvarande erfarenhet inom IT-support/nätverk. Det är meriterande om dutidigare har arbetat med kundsupport inom IT. Du har lätt för att kommunicera, både på svenska och engelska i tal och i skrift.

Då rollen innebär mycket kontakt med användare är det viktigt att du är serviceinriktad och pedagogisk. Vidare så har du ett systematisk arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.