Scania

Coachande Verksamhetsarkitekt

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 13 september 2019
Stängs
den 29 september 2019
Ref:
20193214
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu pågår en spännande utveckling av Scanias tjänster. Fordonsflottorna behöver vara tillgängliga och effektiva för att vara hållbara. Informationen behöver vara digitaliserad, korrekt och uppdaterad. Vi i gruppen "IT Coordination and Architecture" ser till att förutsättningarna för detta finns.

Din roll

Som verksamhetsarkitekt hos oss får du möjlighet att utveckla och använda din förmåga att hjälpa användarna förstå och utveckla sin verksamhet och informationshantering. Vi arbetar tätt tillsammans med våra intressenter i en lärande process som bygger på ständiga förbättringar. Rollen är mångsidig och innebär att strukturera och visualisera för att få underlag till bra dialog. Du stödjer, med din helhetssyn, avdelningen Vehicle Service Information i designen av digitaliserade lösningar för fordonsunderhåll, reservdelsutbud och instruktioner åt våra verkstäder.

Är det här du?

Vi tror att du är en positiv och kommunikativ person som har förmåga att skapa gemensam förståelse mellan intressenter. Du trivs med att jobba i ett glatt, prestigelöst team där man jobbar samordnat och samtidigt självständigt. Du har kunskaper om modellering och visualisering och tar gärna ett övergripande ansvar.

Vi jobbar med informationsarkitektur och PDM (Product Data Management). Erfarenhet inom dessa områden och erfarenhet från Scania och IT- eller fordonsindustrin är meriterande. Du har relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet. För att nå bästa resultat strävar vi efter mångfald och välkomnar alla sökande.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Kontakta gärna Emanuel Eklund, gruppchef IT Coordination and Architecture (YSEC)

08-553 811 89.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb