CGI

Affärsutvecklande managementkonsult inom Retail

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 14 september 2019
Stängs
den 17 oktober 2019
Ref:
J0919-0984
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du specialist inom Retail? Om du trivs som bäst när du får jobba i en social roll med många kontaktytor, när du får vara drivande inom affärsutveckling - ja, då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu dig som är en erfaren managementkonsult och vill jobba med den senaste tekniken, intressanta projekt och vara med och forma framtidens digitala värld.

Dina framtida arbetsuppgifter

Nu finns möjlighet för dig som är intresserad av att utvecklas i en roll som Manager/Senior Manager, att bli en viktig del av vårt team och leda uppdrag inom Retail. Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta och utmanande kunder som ger dig variation och utveckling. Du kommer att arbeta i en organisation som både uppmuntrar och utmanar dig samt är lyhörd och värdesätter att du trivs.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet som managementkonsult samt erfarenhet av Retailbranschen. Du har betydande erfarenhet av försäljning av managementkonsulttjänster och vill ta ansvar för att utveckla våra kunder och befintliga affärsrelationer. Vidare ansvarar du för dina projekt genom alla faser: försäljning, planering, uppstart, genomförande och avslut med tillhörande kvalitetssäkring. Du har erfarenhet av frågor som idag ligger på CxO-nivå. Du har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helheten och förstå sammanhanget. Som person är det därför viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra, är lyhörd och hjälpsam. När du arbetar är du en analytisk och kreativ problemlösare, noggrann och kan hantera komplexitet och data. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du erfarenheter inom följande områden/branscher ber vi dig precisera det i din ansökan:
- Retail (marknad, försäljning, butik, e-handel, logistik, eftermarknad)
- Strategiutveckling och affärsmodeller
- Operativa modeller
- Strategier för och utveckling av digitala lösningar
- Utformning av förändringsprogram
- Projektledning och att leda större förändringar

För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att arbeta i team, har ett starkt driv, är lyhörd, social och skapar förtroende.

ÖVRIGT:
För mer information kontakta rekryterande chef Åsa Nygårds, asa.nygards@acando.com.
Sista ansökningsdagen är 2019-11-13.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb