CGI

Managementkonsult till Business & Technology Strategy

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 14 september 2019
Stängs
den 17 oktober 2019
Ref:
J0919-0985
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för affärsutveckling? Om du trivs som bäst när du får jobba i en social roll med många kontaktytor, när du får vara en analytisk och kreativ problemlösare och utvecklas i olika projekt, hos olika kunder - ja, då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu dig som är en erfaren managementkonsult som vill jobba med strategisk rådgivning och utveckling för att forma framtidens digitala värld.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult inom Business & Technology Strategy arbetar du med något av våra erbjudanden inom strategiutveckling och realisering. Nyckelord inom vår affärsverksamhet är bland annat strategisk rådgivning avseende affär och teknologi, verksamhetsutveckling och realisering. Du kommer att arbeta med att handleda och stötta vår kund i sin förändringsresa att bli en mer effektiv organisation där teknik och verksamhet går hand i hand. Det digitala är en självklar komponent i allt vi gör och vi är ofta med och hjälper våra kunder med sin digitalisering - i allt från vision till paketering och lansering av nya digitala tjänster, eller identifiering och realisering av effektvinster.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
- Minst sju års erfarenhet, gärna från ett konsultföretag.
- Högskoleutbildning på masternivå.
- Du har gedigen erfarenhet av faktabaserad strategiutveckling, arbete på ledningsnivå, genomförande, metodik, och affärsutveckling.
- Du är bekväm i digitala miljöer och har gärna en spets inom någon digital del som är nära kopplad till affären; t.ex. online marketing, automatisering/robotisering eller nya affärsmodeller.
- Meriterande är djupgående branschspecifik kunskap inom retail, healthcare och/eller offentlig sektor alternativt expertkompetens inom tillämpning av nya teknologier.

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

ÖVRIGT:
För mer information kontakta rekryterande chef Åsa Nygårds, asa.nygards@acando.com.
Sista ansökningsdagen är 2019-11-13.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb