Supporttekniker / IT-support till stort IT-företag

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Stockholms län, Ekerö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 september 2019
Stängs
den 11 november 2019
Ref:
D902E64D-0B70-490B-8D9A-6F2268AF47B1
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Har du ett stort tekniskt intresse och gillar att ha mycket kundkontakt? Sök jobbet som supporttekniker hos vår kund i Stockholm!

Som supporttekniker kommer du ha en central roll inom företaget med goda utvecklingsmöjligheter och varierade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att ge teknisk support till medarbetare hos företagets kund i Ekerö där du kommer att hantera olika ärenden inom IT-support. Din roll kommer främst innebära att stödja medarbetare i frågor kring digitala verktyg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som supporttekniker har du möjlighet att växa och utvecklas i din professionella roll inom IT hos ett av IT branschens ledande företag. Vi erbjuder dig en bred och varierad roll inom IT-support där du får stötta medarbetare i hanteringen av digitala verktyg så som datorer, mobiltelefoner och Ipad, samt supportera i hanteringen av Microsoft Windows och Office 365. Du kommer ha en serviceinriktad och lösningsfokuserad roll där du kommer att bemanna en helpdesk och hantera olika ärenden inom IT-support.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara del i ett team på tre supporttekniker där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att innebära:

  • Supportera medarbetare i digitala verktyg så som dator, mobil samt assistera medarbetare i diverse system
  • Tillsammans med tre kollegor bemanna helpdesk-funktionen
  • Ta emot supportsamtal samt felsöka, problemlösa och underhålla företagets produkter
  • Ge teknikstöd till medarbetare i såväl hårdvarufrågor som mjukvarufrågor
  • Komma på förbättringar och se nya lösningar på problem


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort internationellt IT-bolag som i sin tur har en uppdragsgivare på Ekerö där du, tillsammans med dina kollegor kommer arbeta i en utvecklande miljö med IT-support. Detta uppdrag är ett långsiktigt konsultuppdrag där du kommer arbeta kontorstider.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort intresse för IT som vill växa och utvecklas i din roll. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du besitter en god social förmåga och är lösningsorienterad.

Vi ser att du har kunskaper inom Microsoft Windows och Office 365 samt är flytande inom Svenska och Engelska. Du har minst en gymnasial IT-utbildning i grunden. Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande roll är meriterande men inget krav, desto viktigare är att du har ett genuint IT-intresse och kan ta eget ansvar för att utvecklas och växa inom rollen. Det är även meriterande om du har förståelse för ITIL-processer och ärendehantering.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!