CGI

CRM-Arkitekter & Utvecklare, Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 17 september 2019
Stängs
den 1 november 2019
Ref:
J0819-1867
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som Sveriges största IT-tjänsteleverantör får CGI möjligheten att hjälpa företag med spännande och utmanande lösningar. Det ställer stora krav både på djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt. För detta arbete söker CGI erfarna konsulter.

Vi söker Dig som är prestigelös, resultatfokuserad och uppskattar teamarbete.

Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du är nyfiken, gillar utmaningar och innovation. Vidare har du en god kommunikationsförmåga, både på engelska och svenska.

Du brinner helt enkelt för Microsoft CRM-plattform "Customer Engagement".
Du är välkommen att höra av dig om detta är din hemmanplan även ur ett verksamhetsperspektiv.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer du att arbeta med fokus på implementation av Dynamics 365 Customer Engagement (Online) i Microsofts plattform, i större utvecklingsprojekt.

Arbetet innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och det utvecklingsteam du tillhör.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker efter Dig som som kan driva workshops med kunden och ta ansvar för kravställningen inför uppstarten och under ett projekt.

Du har minst 5 års erfarenhet som utvecklare helst inom CRM-relaterade molnlösningar. Erfarenhet från likvärdiga implementationer av process-stöd är meriterande.

CRM-leveranserna omfattar integrerade lösningar varför kunskap om Sharepoint, Teams, SQL Reporting Services, Business Intelligence, Skype, Azure services och integrationstekniker med mera är meriterande.

Du bör ha bra kunskaper inom .Net, C# och Html 5.

Andra meriterande kunskaper/erfarenheter: kompetens på datamodeller, rapporter, Business Intelligens eller projektledning.

Det här erbjuder vi dig:

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser.

Så här lyder vår dröm:
"Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över" .

Delar du den? Då är det Dig vi letar efter!

Placering:
Vår primära leverans sker idag från Malmö men vi har kontor över hela Sverige.

För mer information, kontakta gärna Conny Truedsson, Director Consulting Services på:
0705- 51 38 46, conny.truedsson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum är 2019-10-31.

CRM, arkitekter, utveckare, Microsoft Dynamics 365, Customer Engagement, business

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb