CGI

REC_Test Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 17 september 2019
Stängs
den 17 november 2019
Ref:
J0919-0294
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kom hem till oss och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag!

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar tekniska utmaningar? Har du dessutom verksamhetskunnande inom den offentliga sektorn och/eller industrin och vill prova på något nytt så är vi klart intresserade av dig!

CGI i Sundsvall/Härnösand utvecklar IT-lösningar inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 140 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare duktiga testare och testledare som brinner för att jobba agilt i våra utvecklingsteam.

Hur är det att arbeta på CGI Sundsvall/Härnösand?
På CGI kan du komma att arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som är intresserad av testning. Beroende på roll så kan dina arbetsuppgifter variera mellan:
• Testledning (strategi, planering etc)
• Riskhantering
• Kravanalys
• Design av testfall och scenarion
• Införande och underhåll av automatiserade tester
• Utforskande test

Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt. Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras.

Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Du är ansvarstagande och engagerad och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt.

Du är lite extra intressant om du har:
• Systemutvecklarbakgrund, inom exempelvis .Net och Java
• Erfarenhet av testautomatisering
• Erfarenhet av databaser och SQL
• Erfarenhet av Continous Integration
• Erfarenhet av kravhantering
• Certifiering inom test

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum: 2019-11-16.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Carin Lindström, 060-7856117.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.