Windowstekniker som vill utvecklas med oss

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 17 september 2019
Stängs
den 17 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu dig som har en gedigen kunskapsbas i Windows server och vill utöka din kompetens och specialisera dig inom ett eller flera områden. Du kommer ges möjligheten att utvecklas och skaffa dig erfarenhet i syfte att möta en överenskommen målbild som vi gemensamt sätter upp, samtidigt som du är en del i den ordinarie verksamheten och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter.

Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.

Ditt uppdrag

Du kommer tillsammans med mycket kompetenta kollegor att arbeta med förvaltningsåtgärder och vidareutveckling av vår IT-plattform. Du arbetar med planerade åtgärder, felhantering och utveckling. En viktig del i din profession är därför att omvärldsbevaka och hålla dig medveten om teknikskiften och nya möjligheter.

Vi kommer ge dig möjlighet att utvecklas och fördjupa dig inom ett eller flera områden beroende på gemensamma förutsättningar och behov. Det kan exempelvis vara Citrixprodukter, lastbalansering, VDI, imagehantering, paketering, scripting, nätverk, iOS, Linux och hantering av mobila enheter (MDM).

Vi arbetar i team där det är en naturlig del att alla delar med sig av sin kunskap och lär av varandra. Arbetet sker i huvudsak i Solna men resor inrikes och utrikes kan förekomma. Beredskap och jour kan komma att ingå i uppdraget.

Din kompetens

Du har minst gymnasial utbildning, gärna inom IT. Vi ser också att du har flerårig erfarenhet av arbete inom Windowsplattformen och har troligen arbetat med i 2:a linjens support i en större IT-miljö.

För att kunna tillgodogöra dig information och dokumentation vill vi att du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift samt kunna ta till dig teknisk information på engelska.

Dina egenskaper

Eftersom vi kommer erbjuda och också ställa krav på din kompetensutveckling ser vi det som en förutsättning att du har förmåga att lätt ta till dig ny teknik. Du skall känna ett driv för din egen utveckling och se det som naturligt att självständigt hålla dig uppdaterad inom området och realisera nya kunskaper.

Mycket av arbetet sker i team varför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är villig att lära och lära ut till dina kollegor i syfte att nå gemensamma mål.

Du behöver kunna växla i tempo och dyka in i felsökning eller uppgifter med kort varsel samtidigt som du behöver vara uthållig för att nå målet. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Det gör vi genom att förhindra och avslöja brott mot rikets säkerhet såsom terrorism och spionage samt att skydda den centrala statsledningen.

Vi har cirka 1 400 medarbetare med olika bakgrund såsom polis, samhällsvetare, tekniker, administratör, språkvetare, jurist, ingenjör och psykolog. Tillsammans arbetar vi mot Säkerhetspolisens vision, ”Ett säkert Sverige”, för att värna det öppna och demokratiska samhället. Huvudkontoret ligger i Solna med verksamhet över hela landet.
Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten, och vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 72070. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 71 29, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Ansökan sker via vår hemsida och ska ha kommit in senast 2019-10-17

Ansök här

Liknande jobb

Liknande jobb