CGI

REC_DCS _Lulea

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 18 september 2019
Stängs
den 1 oktober 2019
Ref:
J0919-0606
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Affärsinriktad konsultchef med fokus på tillväxt!

Vi söker en konsultchef för fortsatt utveckling av våra affärer i Luleå Vi söker dig som vill jobba operativt med både sälj- och leverans inklusive people management och affärsutveckling.

Du är en affärsmässig, orädd och drivande ledare med stark vilja att utveckla såväl kundens verksamhet som vår. Kommunikation, positivitet och lösningsorientering i kombination med affärsmannaskap är viktiga egenskaper. Du kan, och har ett stort engagemang för att, hitta kreativa idéer och innovativa utvecklingsmöjligheter tillsammans med våra kunder.

Du har direkt personalansvar och ditt team består av ca 15-20 personer där du coachar och stöttar så att karriärutvecklingen för varje teammedlem blir på bästa sätt och i linje med marknadens behov

Du ingår i den lokala ledningsgruppen som tillsammans arbetar för att vi uppnår våra mål och driver en lönsam verksamhet.

I rollen driver du sälj- och leveransprocesser för det område du ansvarar för med en hög grad av energi. Du hanterar försäljningen till inarbetade kunder och ansvarar för att utveckla försäljningen till potentiella nya kunder, och nya områden hos befintliga kunder. I det ingår bl a byggande av affärsrelationer, driva nya affärsmöjligheter och modeller, driva upphandlingar/offerter och hantera förvaltning av befintliga kontrakt. I leveransprocessen handlar det om att säkerställa och kvalitetssäkra pågående leveranser.

Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk är viktig, liksom ett gott affärssinne och förståelse för kundens utmaningar både på IT- och verksamhetssidan.

Dina framtida arbetsuppgifter
Rollen innebär att du har egna kundkontakter, med ansvar för hela processen - från erbjudande till fakturering samt driver ett eget team ur ett coachande perspektiv med ett starkt kund- och säljfokus.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva affären och gruppens utveckling framåt. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett jämställt, positivt och engagerat team. Där fokus ligger på strategiska-, så väl, som operativa frågor och vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet. Du arbetar i huvudsak på den lokala marknaden och kan också ha hela CGI:s marknad som arbetsfält, med bl a nationella- och internationella kunder och nätverk. Placeringsort är Luleå, resor är vanligt förekommande.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som är drivande, stimuleras av förändringsarbete och vill jobba med både sälj och leverans samt som ledare för ett team. Du är en affärsmässig ledare, med starkt eget driv, som brinner för att utveckla såväl kundens verksamhet och vår. Kommunikation, positivitet och lösningsorientering i kombination med affärsmannaskap är viktiga egenskaper. Du kan, och har ett stort engagemang för att, hitta kreativa idéer och innovativa utvecklingsmöjligheter tillsammans med våra kunder och våra egna team.

Det är meriterande om du har:
• Dokumenterad erfarenhet som säljare/ledare
• Erfarenhet av både sälj- och leveransprocess
• Ett administrativt "sinne" och förmåga till struktur samt "ordning-och-reda"
• Arbetat med ekonomiskt ansvar och ta-betalt-processen
• Erfarenhet från personalansvar
• Ett starkt intresse för människor

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 77 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum: 2019-09-30.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Veronica Löfberg, veronica.lofberg@cgi.com.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.