CGI

IT-arkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 21 september 2019
Stängs
den 21 november 2019
Ref:
J0919-1553
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en specialist inom IT-arkitektur? Om du trivs som bäst när du får jobba i en social roll med många kontaktytor, när du får vara en analytisk och kreativ problemlösare och utvecklas i olika projekt, hos olika kunder - ja, då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu ytterligare arkitekter som vill jobba med den senaste tekniken, intressanta projekt och vara med och forma framtidens digitala värld.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IT-arkitekt hos CGI kommer du att arbeta i olika typer av digitaliseringsprojekt hos våra kunder och du blir därmed en mycket viktig del i arbetet att ta fram lösningar för våra kunders behov. Ditt arbete utför du i nära samarbete med till exempel affärskonsulter, applikationsexperter, andra arkitekter och utvecklare, beroende på uppdragets karaktär. I uppdragen kommer du att vara en nyckelperson som bidrar till att driva och ta fram efterfrågat material för att kunna ta viktiga beslut inom både arkitektur och teknik. Rollen innebär även att vara en inspiration för våra juniora medarbetare och att leda workshops samt möta kunder för att ta fram olika förslag på lösning.

Ditt ansvar sträcker sig från att ta fram relevanta arkitekturleverabler till att hålla i workshops tillsammans med kunder - och vid implementation av lösning så kommer du att arbeta tätt tillsammans med kunden samt övriga projektmedlemmar.

Vi har en spännande resa framför oss Acando vi blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Relevant högskoleutbildning.
• Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll, kanske inom EA, cloud-, informations-, lösnings- och/eller systemarkitektur.
• Gärna plattformsoberoende.

Har du dessutom en eller flera certifieringar eller intyg inom arkitekturområdet och har erfarenhet av att använda olika modelleringsverktyg kommer du att få god användning av dessa kunskaper.

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar. Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

ÖVRIGT:
Vill du veta mer om rollen eller CGI? Hör gärna av dig!
För mer information kontakta Åsa Nygårds, 0723962332 eller asa.nygards@acando.com.

Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-20.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb