CGI

Junior .Net utvecklare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 24 september 2019
Stängs
den 28 april 2020
Ref:
J0819-1661
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Efter sammanslagningen mellan CGI och Acando står vi inför en spännande resa där du kommer att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Vi söker nu Dig som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant och vill dessutom använda denna drivkraft i en konsultroll och hjälpa våra kunder att bättre ta tillvara på digitaliseringens möjligheter!

Om Du dessutom är en fena på .NET och vill bli ännu bättre är detta rollen för dig!
Du kanske till och med älskar när man står inför ett nytt projekt där det finns komplexitet, outforskade detaljer, tekniska utmaningar såväl som ett behov att se helheten och förstå sammanhanget?
Sök då tjänsten redan i dag!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utvecklare hos oss kommer du arbeta nära både juniora och seniora kollegor, personer som precis som du vill vara i framkant och utvecklas. Du har en tät relation med kunden för att lösa deras utmaningar och bidra till affärsnytta oavsett om det gäller att rädda liv eller att skapa framtidens retail-upplevelse.

Hos oss finns möjlighet att både arbeta dedikerat med en kund i ett större projekt eller flera kunder parallellt. Arbetet sker i projektform och kan befinna sig i alla stadier av utvecklingsprocessens livscykel, allt från tidiga analysfaser till att vidareutveckla befintliga lösningar. Våra uppdrag varierar i längd och det finns goda möjligheter att snabbat få insikt i olika branscher och kundorganisationer.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har:

•Relevant högskoleutbildning.
• 2 års erfarenhet inom .NET utveckling
•Erfarenhet av associerade delar så som C#, WPF, WCF, MVC, ASP.NET, Azure m.m.
•Grundläggande kunskap inom databasutveckling och SQL är meriterande.
•Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Precis som oss är du lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. Du är kapabel till att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor.

Vi erbjuder dig
•Möjlighet att utvecklas inom olika tekniska ramverk, vedertagna som nya, men även inom projektleverans, kommunikation och ledarskap.
•En flexibel och inkluderande arbetsplats där det både finns tighta deadlines och utrymme för dig att växa och utvecklas inom de områden du finner intressant.
•Individuell karriärutveckling och kompetensutveckling.
•Galet trevliga kollegor som kan inspirera dig till att ta dig an nästa hemma-projekt, cykla till jobbet eller binch-titta en ny serie.

Vill du veta mer?

Hör gärna av Dig till:
rekryterande chef Henrik Andersson, +46 70 970 52 06
eller: ansvarig rekryterare Kristoffer Johansson +46 709 38 78 18

Varmt välkommen med din ansökan via hemsida.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.