CGI

Förändringsledare

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 24 september 2019
Stängs
den 31 oktober 2019
Ref:
J0819-1799
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI hjälper branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär. Ny teknologi och moderna IT-lösningar är ofta nödvändiga möjliggörare och vi kombinerar specialistkunskap inom det området med en djup verksamhetsförståelse och insikt i framtida kundbeteenden. CGI sticker ut genom vår förmåga att skapa förändring - på riktigt. Med vår kompetensbredd kan vi stötta i alla faser av transformation, från strategi till effekthemtagning. Vi behöver bli ännu fler - är det dig vi letar efter?

Dina framtida arbetsuppgifter

I arbetet med att vägleda våra kunder på deras transformations- och förändringsresor har du som förändringsledare en viktig roll. Du är en första klassens problemlösare och tvekar inte att anta nya utmaningar. Digital transformation och utveckling av affärer, organisationer samt processer är, i dina ögon, kanske det roligaste som finns. Som förändringsledare kommer du vara inbegripen i att planera och leda förstudier för att utreda förändringsbehovet och förändringskapaciteten både för verksamhet och IT. Du kommer även att ta fram vision och strategier utifrån existerande behov och situation, samt projektleda och implementera olika typer av införandeprojekt hos våra kunder. Du behöver därför ha ett tydligt intresse av att driva igenom olika typer av beteendeförändring med medarbetaren/teamet i fokus för att nå förväntat resultat, ha erfarenhet i användandet av olika verktyg för att hantera motstånd och stärka förändring, samt ha en etablerad förmåga att engagera intressenter på olika nivåer genom att enkelt knyta kontakter och navigera i olika affärslandskap.

Vi har en spännande resa framför oss där Acando blir en del av globala CGI. Samtidigt som vi behåller vår lokala förankring kommer denna sammanslagning att öppna dörrar till nya spännande projekt och samarbeten med nya kunder som söker en global samarbetspartner. Nu när vi ligger i startgroparna för att skapa vår nya organisation kommer du att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Du har relevant högskoleutbildning.
• Du har arbetat fem till sju år som förändringsledare inom konsultbranschen, med fokus på digital transformation och strategisk IT i dina uppdrag.
• Har god erfarenhet av affärsutveckling/försäljning.
• Har god kunskap i svenska och engelska.

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytisk tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

ÖVRIGT:
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-10-31.

För mer information, kontakta gärna rekryterande chef Åsa Lindström:
asa.lindstrom@cgi.com, eller rekryteringsspecialist:
Imran Waheed, imran.waheed@acando.com, 070-878 89 15.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb