APPLICATION SUPPORT SPECIALIST

Rekryterare
XXL
Plats
Bromma, Stockholm
Annonserat
den 24 september 2019
Stängs
den 26 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med från början i vårt digitala utvecklingsteam?

XXL är den största och snabbast växande sport- och utomhushandlaren i Skandinavien med 82 varuhus varav 24 i Sverige, 5500 medarbetare och över 40 miljoner sidvisningar varje månad. Under kommande år kommer vår expansion fortsätta såväl nationellt som internationellt.

Just nu står vi inför en omfattande digital satsning och som ett led i detta bygger vi ett helt nytt team inom technology & innovation. Teamet kommer att ansvara för digitalisering och e-handeln för XXL i hela Europa och vara placerat i Sverige.

Vår vision är att ha en extremt automatiserad infrastruktur baserad på microservices tillämpat genom AI/ML för att vara konkurrenskraftiga.

För tillfället är vi i behov av att stärka teamet med en specialist som kan stärka teamet inom området Applikationssupport.

 

Dina arbetsuppgifter

Som specialist inom vår Applikationssupport kommer du utgöra en viktig hörnsten i XXLs digitala/tekniska utveckling. Du ansvarar för att ha stor detaljkunskap om de många affärskritiska applikationer som nyttjas av XXL och bistå den kommersiella organisationen med din expertis.

Utöver att agera applikationssupport utgör du en viktig del i XXLs kontinuerliga utveckling genom din insikt i organisationens utmaningar relaterade till tekniska utmaningar och/eller bristande processer. Ditt ansvar ligger i att lyfta dessa till XXLs produktägare och bistå i att underhålla produktbackloggen.

Som applikationsspecialist känner du även ett stort kvalitetsansvar gentemot organisationen och bistår i testning under utvecklingen av inbegripna system/applikationer. Vidare ansvarar du för att dokumentera, undervisa och säkerställa att nya funktioner och tjänster nyttjas på ett korrekt sätt av mottagande organisation. 

Du kommer få medverka i större koncernprojekt och ansvara för mindre projekt. Agera expert inom utvalda delprocesser på de komponenter, applikationer och system som används.

 

Din profil

Du förväntas ha god kommunikativ förmåga och som person är du analytisk och lösningsorienterad. Du är van att arbeta proaktivt med systemförvaltning och releaseplanering med en stark förmåga att självständigt driva krav från analys till driftsättning.

Vi ser att du har erfarenhet från support och/eller systemförvaltning och kunskap om logganalys. Du har en god förståelse för e-handelsapplikationer, molntjänster och integration mot dessa.  

Meriterande är erfarenhet från arbete i projektform, agila utvecklingsmetoder och bakgrund från detaljhandel. Arbete med SAP/hybris är ett plus men inget krav.

Förhoppningsvis är du systemvetare eller har någon liknande utbildning. Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en variationsrik nyckelroll på ett lönsamt och välmående företag med högt i tak, god gemenskap och korta beslutsvägar. Du kommer vara en del i ett tryggt, stabilt och högpresterande team som värnar om sina medarbetare. Många av oss som jobbar här har en stor passion för idrott men det är inget krav att du har det.

Då vi expanderar letar vi speciellt efter dig som vill kunna växa med ansvar och axla en ledande roll.

Utöver lön och pension erbjuds du personalrabatt i våra butiker och en attraktiv bonusmodell.


Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Bromma/Sundbyberg. Resor i tjänsten kan förekomma.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Henning Nordenquist, rekryteringsspecialist, henning.nordenquist@xxl.se, telefon 0733-633231.

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 26 oktober 2019

Liknande jobb

Liknande jobb