SENIOR AWS-UTVECKLARE MED SPORTINTRESSE

Rekryterare
XXL
Plats
Bromma, Stockholm, Sundbyberg (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 24 september 2019
Stängs
den 26 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med från början i vårt digitala utvecklingsteam?

XXL är den största och snabbast växande sport- och utomhushandlaren i Skandinavien med 82 varuhus varav 24 i Sverige, 5500 medarbetare och över 40 miljoner sidvisningar varje månad. Under kommande år kommer vår expansion fortsätta såväl nationellt som internationellt.

Just nu står vi inför en omfattande digital satsning och som ett led i detta bygger vi ett helt nytt team inom technology & innovation. Teamet kommer att ansvara för digitalisering och e-handeln för XXL i hela Europa och vara placerat i Sverige.

Vår vision är att ha en extremt automatiserad infrastruktur baserad på microservices tillämpat genom AI/ML för att vara konkurrenskraftiga.

Vår e-handelsappplikation driftas i AWS och vi kommer fortsätta med att utveckla i AWS med andra applikationer.  I samband med att forma vårt inhouse team behöver vi fler seniora backend-utvecklare och gärna någon som tar lead.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer få utveckla nya tjänster som driver XXL framåt, både som en e-handel i framkant men även verktygsstöd åt personal, samt integrationer mot olika system. Du förväntas kunna ta arkitekturella beslut, utmana existerande och föreslagen arkitektur samt implementera lösningar.

Du ansvarar för utveckling av nya tjänster i AWS samt förbättringar och uppgraderingar av befintliga AWS-tjänster. I och med den ständigt föränderliga AWS-portföljen arbetar du proaktivt i syfte att finna förbättringar och alternativa lösningar.

Att vara uppdaterat och hålla koll på vad AWS släpper för nyheter är en naturlig del av jobbet.

 

Din profil

För att lyckas i denna roll har du flera års erfarenhet som utvecklare varav minst två år från AWS. Du har en talang för att skapa en robust och scriptad infrastruktur och en fördel om du har koll på Node.js.

Du har tidigare jobbat med AWS-produkter som exempelvis; Lambda, API Gateway, CloudFormation, Shield, EC2, SQS och SNS. Det är en fördel men inte ett krav om du är AWS Certified i någon av Developer/SA/Devops.

Du är skicklig på att skapa en underhållbar infrastruktur i kombination med en god analytisk förmåga för att förstå affärsnyttan. Har du dessutom erfarenhet från e-handel är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är självständig, drivande och resultatorienterad med en god förmåga att driva projekt i mål. Vi tror att du motiveras av att leverera god kvalité och att du har lika höga förväntningar på dig själv som på din omgivning.

Du har ett agilt mindset och tycker det är roligt att samarbeta och drivs av att motivera dina kollegor.  Vi ser gärna att du är flytande i svenska men flytande engelska är ett krav i både tal och skrift.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en variationsrik nyckelroll på ett lönsamt och välmående företag med högt i tak, god gemenskap och korta beslutsvägar. Du kommer vara en del i ett tryggt, stabilt och högpresterande team som värnar om sina medarbetare. Många av oss som jobbar här har en stor passion för idrott men det är inget krav att du har det.

Då vi expanderar letar vi speciellt efter dig som vill kunna växa med ansvar och axla en ledande roll.

Utöver lön och pension erbjuds du personalrabatt i våra butiker och en attraktiv bonusmodell.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Bromma/Sundbyberg. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Henning Nordenquist, rekryteringsspecialist, henning.nordenquist@xxl.se, telefon 0733-633231.

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 26 oktober 2019

Liknande jobb

Liknande jobb