CAD & IT-Ansvarig till Tysklinds, Tyresö

Plats
Tyresö (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 25 september 2019
Stängs
den 25 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en CAD-specialist med ett stort intresse för både IT och Projektering? Vill du arbeta i ett dynamiskt företag som präglas av korta beslutsvägar, en mycket trivsam stämning och där du får ta ett stort ansvar?

Om tjänsten

I rollen som CAD & IT-Ansvarig kommer du att ansvara för att säkerställa en uppdaterad och driftsäker IT-miljö för hela kontoret som idag består av ett tjugotal medarbetare varav merparten av dessa är VVS-konstruktörer. I din roll ingår både ett strategiskt och operativt ansvar för att stötta dina kollegor i deras dagliga utmaningar, både vad gäller enklare felsökning i Microsoft-miljö men också mycket avancerad problemlösning och stöd i användande av AutoCAD/MagiCAD samt på sikt även Revit gällande VVS- och elkonstruktion. Ungefär hälften av din tid kommer du dessutom få möjlighet att arbeta med enklare ritningshantering och projektering.

I rollen ingår:

  • Löpande support och användarstöd till de anställda i AutoCAD, MagiCAD samt på sikt också Revit
  • Säkerställa en uppdaterad och driftsäker IT-miljö, denna är idag en renodlad MS-lösning
  • Föreslå förändringar och också driva igenom dessa 
  • Licenshantering
  • Beställning av datorer, telefoner med mera

På Tysklinds blir du del en välkomnande och trevlig företagskultur i en platt organisation med korta beslutsvägar. Utöver trevliga kollegor erbjuds du både goda anställningsvillkor och en trygg anställning på Sveriges äldsta VVS-konsultbolag som också blivit utsedda till årets företag i Tyresö. Tjänsten är placerad i Tysklinds trevliga lokaler i centrala Tyresö.

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och då med fokus på att ge support till användare i AutoCAD och MagiCAD. Du har mycket goda kunskaper i dessa båda och har du dessutom arbetat med Revit är det ett stort plus. Vidare har du ett gediget intresse för teknik och IT och har med stor sannolikhet även arbetat med att säkerställa en driftsäker IT- miljö i tidigare roller. Ett krav för tjänsten är att du är flytande i svenska i tal och skrift.

Har du också tidigare erfarenhet av projektering är det en stor fördel, detta är dock inget krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper vilka också kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik i denna tjänst. Vi söker dig som trivs i en roll där du kommer att ha många kontaktytor och där du får ta ett stort ansvar för att driva arbetet framåt. Du har en mycket god struktur i ditt arbete och är en kreativ problemlösare som också är ansvarstagande. Med stor entusiasm tar du dig an och utvecklar din yrkesroll.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: MagiCAD, Revit, AutoCAD, IT-Support, IT-Ansvarig, Superuser., IT-Ansvarig

Om Tysklinds

Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

Liknande jobb

Liknande jobb