CGI

Kravanalytiker inom UX, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 1 oktober 2019
Stängs
den 12 december 2019
Ref:
J0919-1353
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som är kravanalytiker och kan UX till CGI!

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Bli en del av vårt team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda.

Vi utvecklar IT-system med moderna tekniker till flera olika spännande och samhällsviktiga verksamheter.

Nu vill vi utöka och bredda våra redan starka agila team med kompetens inom UX och kravanalys och söker Dig som vill arbeta hos oss!

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi i team som utför allt arbete i egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter in-house) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet.

Våra kunder betraktar vi som partners och tillsammans hittar vi en arbetsmetodik som passar leveransen. Allt vi gör utförs med stöd av etablerade metoder och utvecklingsprocesser som vi anpassar och hela tiden vidareutvecklar för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.
I rollen som kravanalytiker hos oss kommer du att får arbeta med:

• Kravanalys

• Idégenerering/innovation

• User Story Writing/Mapping

• Användarintervjuer

• Gränssnittdesign/prototyping

• Interaktionsdesign

• Text och kommunikation

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är Du den vi söker?

Vi söker Dig med förmågan att omvandla och förädla visioner och behov till tydliga krav med användbarhet i fokus.

Du är kommunikativ och har förmågan att förstå och förutse användarnas behov från flera perspektiv.

Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning med inriktning mot krav och användbarhet (UX). Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid

Placering: Östersund

För mer information, vänligen kontakta:
Pontus Hellgren 063-15 22 05 eller Ellen Widmark 063 -57 69 22

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-10-31

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.