Region Sthlm söker en Databastekniker

Rekryterare
Region Stockholm
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 1 oktober 2019
Stängs
den 31 oktober 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? Arbetar du inom IT idag med erfarenhet som DBA och är sugen på att gå vidare mot nya utmaningar? Är du en person med nyfikenhet, starkt personligt driv och dessutom har kunskap inom databaser och Microsoft miljö? Då kanske du är den vi söker!

SF IT erbjuder intressanta utvecklingsmöjligheter och arbetar aktivt med förbättringsarbete. Vårt arbetssätt är processorienterat, där du själv har stor möjlighet att påverka och bidra till vårt gemensamma resultat. Vår kultur kännetecknas av våra värdeord: kompetens, öppenhet, pålitlighet, affärsmässighet och samarbete.

Du kommer att ingå i ett team om 15 duktiga och engagerade tekniker med olika spetskompetenser, där 4 av dina kollegor arbetar med den dagliga driften av 300 SQL servrar, databashotell och klustrade lösningar i en komplex miljö där det finns möjlighet att utvecklas och bidra med din kompetens.

Arbetsuppgifter:

Som DBA-tekniker inom Windows databasdrift arbetar du med daglig drift och proaktivt underhåll med MS SQL i fokus, vilket bl.a. innebär: Incident-, Service Request, Change-, Problem- och ärendehantering. Du hanterar backup och restore, felsökning, konfigurering, planering och dokumentation. Vidare jobbar du med installation och uppgradering av Windows Server och SQL Server.

Vi arbetar kontinuerligt med att förädla våra arbetsprocesser och värdesätter att du har hög anpassningsförmåga till förändring samt att du gärna delar med dig av expertis och sakkunskap till andra.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning eller högskoleutbildning med inriktning mot IT eller har motsvarande kunskaper som du har förvärvat på annat sätt. Du har flera års erfarenhet av Microsofts infrastruktur och dokumenterad erfarenhet av drift av MS SQL Server 2012/2016 i komplexa miljöer. Då större delen av miljön är virtualiserad har du god kännedom om VMware. 

Vi ser även att du har erfarenhet av:

• Always-On

• Powershell

• Att dokumentera utifrån fastställda rutiner.

• God förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Meriterande är om du tidigare har arbetat med klusterteknologi, SharePoint och certifikathantering.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är lösningsorienterad, prestigelös, strukturerad, målinriktad och sätter kunden i fokus. Vidare är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har ett naturligt driv. Du trivs med att jobba under eget ansvar, såväl självständigt som i grupp, och du är van vid att ta egna initiativ. Du kan bemöta våra kunder, och som person är du engagerad, ansvarsfull, kommunikativ och har ett genuint intresse för teknik. Du har ett strukturerat arbetssätt, är logisk, noggrann och har god dokumentationsförmåga.

Övrigt:

Provanställning kan komma att tillämpas.

Jourberedskap och planerad övertid (servicefönster) förekommer 

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar SF IT med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel, 0730-211 833, hakan.kempel@se.experis.com.  Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan omgående.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/
 

Fackliga representanter
SACO Mona Ternelius
tfn 08-123 178 30

Vision Anne-Lie Vestlund
tfn 08-123 142 80

Liknande jobb

Liknande jobb