Affärsdriven Solution Architect till SecureLink

Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 1 oktober 2019
Stängs
den 31 oktober 2019
Ref:
F513A5FA-C094-4173-8DD8-307D0E962E49
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett brinnande intresse för teknik, affärer och söker en ny utmaning inom Cyber Security?

Som Solution Architect blir du en del av vårt pre-sale team och får möjlighet att kombinera ditt intresse för att driva affärer med teknik. Du kommer att få vara med och hjälpa några av Sveriges största företag och myndigheter att hitta nya sätt att skapa en säkrare IT-miljö. Delar du vår passion för cybersäkerhet och vill jobba med teknisk försäljning, då kan detta vara din nästa utmaning!

Vill du vara med på vår resa framåt? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet


Vi på SecureLink är Challengers som vill förändra, utmana, växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen. Vi är en del av Orange Cyberdefence och hos oss blir du en del av en internationell organisation som värdesätter innovation och självdriv. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet och skapa nytt. Vi tror på kraften i att bygga starkare relationer mellan team och avdelningar och tillsammans skapar vi en arbetsplats där vi trivs och växer. Här får du vara med och utveckla SecureLinks framtida tjänster och affärsmodeller. Och självklart tycker vi det är viktigt att du får utbildning och flexibilitet i ditt arbete.

Hos oss skapar vi hela tiden nytt och driver utvecklingen framåt!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Solution Architect kommer du att utveckla kundrelationer och driva affärer tillsammans med säljteamet i Malmö. Du kommer att skapa värde genom att förstå behov, ge information och driva affären framåt, framförallt ur ett tekniskt perspektiv.

Du kommer att utveckla affärer genom att till exempel:

 • analysera trender och bransch
 • knyta kontakter med leverantörer och ta in input om produkter och vart vi är på väg
 • identifiera och bygga relationer med nya kunder och utveckla befintliga
 • diskutera tekniska lösningar och ge teknisk information och förklaringar till kunder
 • supportera Key Account Manager och Account Manager vid kundmöten
 • presentera lösningar; produkter, teknisk arkitektur och best practice för kunder
 • förbereda offerter och anbud


Hos oss kommer du att få vara med och påverka och utveckla din roll. Du kommer ständigt att ställas inför nya utmaningar och kontakter och kommer vara med och utveckla SecureLinks framtida tjänster och affärsmodeller.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som Solution Architect får du från dag ett en mentor som bidrar till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du utgår från vårt kontor i Malmö och kommer att jobba i södra Sverige. Resor förkommer i mindre omfattning och såklart finns det flexibilitet i arbetet.

Hos oss blir du en del av ett team där vi jobbar tillsammans för att driva affärerna framåt. Men vi tror också att du trivs med att själv bygga relationer, både internt och med kunder, leverantörer, distributörer och med nya spännande kontaktytor.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet inom IT-området, gärna inom IT-säkerhet, och har jobbat tekniskt under några år. Kanske har du kunskap inom Cloud, DevOps, Identity, nätverk, felsökning, SIEM/nätverksmonitorering, kryptering, hot- och sårbarhetsanalys eller andra relevanta områden.

Du kommer att jobba med stora företag och myndigheter med komplex försäljning och kommer att ha nytta av erfarenheter av komplex tjänsteförsäljning i en större organisation. Har du en eftergymnasial utbildning inom IT eller teknik är det meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig och utvecklas inom.

För att trivas i vår challengerkultur och prestera i rollen tror vi att du tar egna initiativ och är en självdrivande person som ansvarar för dina resultat. Att tänka nytt, innovativt och vara flexibel kommer naturligt för dig. Vi tror att dutar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du bygger förtroende, stödjer och uppmuntrar andra och skapar en stabil arbetsatmosfär.

Det kommer naturligt för dig att vara övertygande, tydlig och effektiv i din kommunikation och du är bekväm i att kommunicera i tal och skrift, på både svenska och engelska.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb