CGI

Test/Testledare

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Norrköping, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 2 oktober 2019
Stängs
den 8 november 2019
Ref:
J0419-2075
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Bli en del av vårat team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda. Har du nått gränsen för utveckling hos din nuvarande arbetsgivare - kom till oss, så hjälper vi dig att accelerera din karriär!

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap.

Vi söker dig som är intresserad av testning. Beroende på vilken roll inom test som du är intresserad av så kan dina arbetsuppgifter innehålla följande delar:

• Kommunicera aktuell teststrategi
• Planering av testarbete
• Teamledarskap
• Kommunicera aktuell teststatus
• Beskrivning av funna problem och defekter
• Testning och utforskning av olika produkter (mjukvara, krav, dokumentation, etc.)
• Skapa, justera och underhålla testautomatiseringsskript

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du behöver ha arbetat med kravanalys och design av testfall, funktionell och icke funktionell testning, dokumentation och rapportering av utfall, defekter och status.

Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Du är ansvarstagande och engagerad och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt. Du har en teknisk bakgrund kompletterad med relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad.

Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: Selenium, Jira, Java, SQL, XML, MAVEN, HP LoadRunner/Performance Center, HP Performance Center och HP UFT ALM/QC. Vi ser även gärna att du har kunskaper inom programmering samt scriptspråk.

God kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Som anställd får du även möjlighet att genom vårt fördelaktiga aktieprogram bli delägare i CGI.

Vi vill ha din ansökan senst den 30 november, men gärna redan idag. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Mårten Jacobsson, marten.jacobsson@cgi.com.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb