Scania

Tekniker till IT

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 2 oktober 2019
Stängs
den 18 oktober 2019
Ref:
20191721
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ta nästa steg och utvecklas som tekniker?

Du kommer att ingå i en grupp som tillhandahåller teknisk support och förvaltning av lokala applikationer för produktionsnära IT-lösningar på våra produktionsenheter i Södertälje. Gruppen jobbar tillsammans för att accelerera affärsutveckling genom digitalisering samt jobbar med att säkra den dagliga driften och att verksamheten har tillgång till rätt IT-tjänster.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder karriärmöjligheter där du utvecklar de färdigheter som krävs för att möta framtida utmaningar. Du kommer att tillhöra vårt kompetenta team med stort engagemang och ha möjlighet att påverka och förbättra våra arbetssätt. Vi står också inför en mycket spännande utmaning där teamet ska bredda sina kompetenser för att ta sig an nya och fler arbetsuppgifter.

Vi erbjuder även:

  • Flexibel arbetstid
  • Tillsvidareanställning (från dag 1)
  • Föräldraförmåner
  • Ett brett utbud av idrottsklubbar och ett gratis hälsocenter med gym, klasser och mycket mer.


Klicka här för att läsa mer om Scania, våra kärnvärden, fördelar och mycket mer.

Dina uppgifter

Du löser och hanterar ärenden som är rapporterade av verksamheten, enligt bestämda processer och är ofta först på plats när något händer. Ärendena är av varierande komplexitet men det är du som bedömer vad som behöver åtgärdas. Därför söker vi dig med bred kompetens inom områden som ligger nära tillhands inom teknikeryrket, men ser gärna att du har erfarenhet av SQL databaser.

Du förväntas även medverka i verksamhetsamhetsutvecklande projekt och leda delar av projektleveranser.

Din profil

Du har ett stort teknikintresse och ser ständiga förbättringar i det dagliga arbetet. Du delar information och kunskap med teamet och tar dig an nya arbetsuppgifter med entusiasm. Vidare har du:

  • Tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom industriell IT.
  • En hög problemlösningsförmåga och kan behålla fokus och lugn i pressade situationer.
  • Ett strukturerat arbetssätt och en vilja att leverera resultat.
  • Goda kunskaper i engelska då det är vårt koncernspråk
  • B-körkort


Körkort är ett krav då vi arbetar över ett större område, och du måste ha möjlighet att arbeta beredskap då de verksamheter vi stöttar har öppet 06-24. Schemat för beredskap är rullande vilket innebär att du roterar mellan dagtid och beredskap. Akademisk utbildning inom IT är meriterande.

Ytterligare information

Vid frågor kontakta gärna Johanna Ingels (Rekryteringsspecialist) 070-081 29 90, Fredrik Andlin (gruppchef) 08-553 525 76 eller Jakob Huldt (gruppchef) 08-553 503 22

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 16 otkober. Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningtiden.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

 

Liknande jobb

Liknande jobb