Scania

Utvecklare Inbyggda system

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 2 oktober 2019
Stängs
den 24 oktober 2019
Ref:
20193319
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med egenutvecklade inbyggda system i en miljö som präglas av eget ansvar? Där du får utmana gårdagens sätt att arbeta för att lösa morgondagens problem? Då har vi kanske din nästa utmaning!

Sektionen Main Systems söker nya utvecklare till våra team, människor som trivs i en miljö som präglas av samarbete, en vilja att driva arbetet framåt och att ständigt förbättra sig. Allt med ett gemensamt fokus; att öka kvalitén i våra leveranser. Vi arbetar tvärfunktionellt i team med samlokaliserad kompetens där individerna har stort inflytande på våra arbetssätt och innehåll.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta med, och utveckla, framtidens funktioner inom Scanias mest centrala system. Baserat på egenutvecklad mjukvara ansvarar gruppen för avancerade förarsystem som ännu inte släppts på marknaden.

Din roll kommer att vara fokuserad på testutveckling på både system- och fordonsnivå men, som del i ett team med hög samarbetsförmåga, kan även innefatta funktionsutveckling, kravställning och programmering inom Python, C och Simulink.

Din profil

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet av test och testutveckling men är ej något krav. Har du kunskap inom system- och/eller funktionsutveckling, styrsystem och agila metoder är det meriterande.

Vi tror att din samarbetsförmåga, nyfikenhet och förmåga att ta ansvar för teamets fortsatta framgång är egenskaper som kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska såväl i tal som i skrift.
Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.
För mer information
Anders Sundström, gruppchef, 08-553 86144, anders.x.sundstrom@scania.com

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev samt CV, och relevanta intyg/betyg. Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb