CGI

Business Intelligence Konsult, Karlskrona

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona, Blekinge , Sweden
Annonserat
den 4 oktober 2019
Stängs
den 8 januari 2020
Ref:
J0619-0279
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på CGI arbetar sida vid sida med våra kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. I Karlskrona är vi omkring 50 medarbetare och är väletablerade på marknaden.

När du börjar arbeta på kontoret i Karlskrona kommer du få en gedigen introduktion i företaget och lära känna dina nya kollegor. På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här.

Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi två erfarna utvecklare inom Business Intelligence (BI) till vårt team i Karlskrona. Vi söker dig som är genuint intresserad av möjligheterna med ny teknik och vill utvecklas vidare inom BI-området tillsammans med dina kollegor.

Lokalt kommer du ingå i ett engagerat team där vi jobbar med såväl nyutveckling som vidareutveckling hos en av våra lokala kunder, men du blir även en del av vårt nätverk av BI konsulter som finns över hela Sverige och som samarbetar i olika competencies. Vår storlek och även vårt internationella nätverk gör det möjligt att erbjuda våra kunder framåtriktade BI-lösningar!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som BI-utvecklare kommer du ingå i ett utvecklingsprojekt hos en av våra lokala kunder i Karlskrona. Du kommer använda din erfarenhet inom datawarehouse, business intelligence och big data. Du jobbar tätt ihop med utvecklingsavdelningen för att bygga integrationer och skapa innovativa lösningar. Du är operativt ansvarig för att implementera, driftsätta och anpassa systemen efter kundens verksamhet och behov.

Dina ansvarsområden:
• Analys, design och utveckling av BI-lösningar
• Delta i utvecklings- och genomförandeprojekt
• Agera stödjande expert och genomföra felsökningar i befintliga lösningar

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som BI utvecklare, söker vi dig som har arbetat minst 5 år inom området och nu vill utvecklas vidare. Du har erfarenhet från Microsoft SQL Server, Microsoft Visual Studio inkl BI (SSRS, SSAS, SSIS) och Power BI. Du är van vid att arbeta med agil metodik och dokumentation i ditt arbete. Du har en akademisk examen som tex civilingenjör eller systemvetare.

Vi söker dig som trivs med att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med

För den här tjänsten krävs det att du kan flytande svenska och engelska.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Karlskrona

För mer information, vänligen kontakta: Magnar Harestad, Director Consulting Services, magnar.harestad@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-10-31.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 76 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.