Scania

Konstruktör till Scania Bussutveckling Södertälje

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 4 oktober 2019
Stängs
den 24 oktober 2019
Ref:
20193700
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania Bussutveckling befinner sig i en mycket spännande tid med allt tuffare klimatmål, en ökad global urbanisering och ett teknikskifte mot elektrifierade, uppkopplade och autonoma fordon. För att möta dessa utmaningar kommer bussen som klimatsmart, kollektivt transportmedel att spela en allt viktigare roll. Nu har du möjlighet att bli en del av det team som arbetar med utveckling av kundspecifika lösningar till våra busschassier.

Som utvecklingsingenjör inom Customized Bus Chassis Development kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av kommande generationers Scania-bussar. Inom vår verksamhet utvecklar vi kundunika varianter och utföranden av busschassier för att tillgodose kunders speciella krav, nya marknadskrav och produktsegment.

Du förväntas

Verka inom vår utvecklingsprocess med målet att utveckla och optimera den tekniska lösningen med avseende på alla produktegenskaper och prestandakrav samt bli en integrerad del i den modulära verktygslådan.

Samarbeta med övriga R&D, såväl med kollegorna på bussutveckling som övriga R&D samt med våra tvärfunktioner som inköp, produktion och marknad.

Bidra med din kunskap till att effektivisera vårt utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor baserat på våra principer om ständiga förbättringar.

Din profil

Du är högskole- eller civilingenjör eller motsvarande. Du har ett genuint intresse för teknik och är nyfiken på att både bredda din tekniska kompetens och anta nya utmaningar. Jobbar du idag med att utveckla bussprodukter är det meriterande.

Vi erbjuder dig

En dynamisk arbetsplats med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Vi fokuserar på en arbetsmiljö där alla deltar i att driva projekten framåt. Som nyanställd får du fullt stöd från alla teammedlemmar.

Ständig förbättring och professionell utveckling av medarbetare är ett prioriterat område för vår del. Vidareutbildning av anställda, uppmuntras och stöds.

Utvecklande och omväxlande jobb i en intressant miljö med möjlighet till brett kontaktnät inom företaget

Möjlighet att skapa dig en god produktkännedom om bussar och dess olika system

En chans att vara med i flera av Scania´s framtida och intressanta utvecklingsprojekt.

För mer information

Kontakta Håkan Magnusson, gruppchef, hakan.magnusson@scania.com, +46 8 553 50122 eller Pia Morelius, sektionschef, pia.morelius@scania.com, +46 8 553 80408

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb