CGI

Utvecklare inom affärsystem

Rekryterare
CGI
Plats
Oskarshamn; Kalmar, Karlskrona, , Sweden
Annonserat
den 5 oktober 2019
Stängs
den 11 oktober 2019
Ref:
J0319-2310
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

På CGI har vi just nu en hög efterfrågan med många spännande uppdrag framför oss. Vi gör just nu en satsning inom IFS på flera orter i Sverige, och till detta team söker vi nu utvecklare till något av våra kontor i Kalmar, Karlskrona eller Oskarshamn. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med engagerade kollegor och få möjlighet att utvecklas i intressanta uppdrag.

Varför välja oss?
På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång och vår kultur grundas på innovation och entreprenörskap. Vi arbetar för att främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Hos oss får du självklart en gedigen introduktion i företaget och en fadder som hjälper dig att snabbt lära det som är nytt. Vi på CGI tar det för givet, men se det som en bonus att du kommer till ett välskött företag med goda förmåner och väl fungerande arbetsprocesser. Dessutom får du möjligheten att bli delägare i ett av världens största IT- konsultbolag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer få möjlighet att arbeta inom flera av nedanstående områden:
• Analys, design och programmering
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och gärna erfarenhet inom området affärssystem, t ex som utvecklare eller applikationskonsult. Du har en förmåga att sätta dig in i och förstå nya sammanhang. Du drivs av kundnöjdhet och arbetar för kundens bästa och håller vad du lovar.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss för att inleda en diskussion om en framtida karriär inom CGI.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Oskarshamn, Kalmar eller Karlskrona
För mer information, vänligen kontakta: Magnus Petersson, Director Consulring Services, magnus.petersson@cgi.com

Vi vill ha din ansökan senast den 30 november, men gärna redan idag. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.