CTO till e-handelsbolaget Silverhuset

Plats
Danderyd (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 7 oktober 2019
Stängs
den 7 november 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du ett nytt sammanhang där du handgripligen får tillämpa dina tekniska kunskaper och samtidigt utveckla ditt ledarskap? Nu söker vi en CTO till e-handelsbolaget Silverhuset i Danderyd. Här kommer du till en dynamisk verksamhet som är inne i en spännande tillväxt- och digitaliseringsfas där du intar en nyckelroll för bolagets framtida utveckling. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten
Som CTO är du huvudansvarig för utveckling, underhåll och drift av en av Silverhusets största uppdragsgivare, vilket innefattar affärssystem, intern miljö och kundregister. En betydande de av rollen är också att operativt leda, coacha och utveckla ditt team men även handgripligen arbeta med tekniken.

Den tekniska miljön utgörs av Microsoft och affärssystemet Viskan/ETM (byggt i SQL), Dynamic web (CMS), Symplify (fd Carma), Triggerbee, Genesys (IVR och IP) Google Analytics och Adwords samt Facebook. I rollen blir du också delaktig i uppsättningen av digitala marknadsaktiviteter och ansvarar för att fånga upp tekniska frågor kopplat till pågående kampanjer och marknadsaktiviteter.

IT-avdelningen består av två webbutvecklare och en IT-tekniker. På kontoret arbetar 11 medarbetare inom marknad, kundtjänst, produktion, IT, ekonomi och administration. Du kommer arbeta nära VD, CFO och Marknadschef och är en del av bolagets ledningsgrupp.

Är det här du?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som systemutvecklare med gedigna färdigheter i MSSQL och C#. Troligen har du även relevant akademisk utbildning inom teknik. Som person är du strukturerad och organiserad där du har lätt för att prioritera ditt och andras arbete. Du är pedagogisk och coachar gärna och gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare är du också kommunikativ och bekväm i roller med ett flertal interna och externa kontaktytor där du också behöver förhandla och ibland styra.

Meriterande är kunskaper i teknik kopplat till webbutveckling såsom Html5, CSS, JavaScript, REST och MVC. Vidare är förståelse/intresse för Google Analytics, SEO och A/B-tester också meriterande. Likaså erfarenhet utav TFS och LINQ. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Silverhuset med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb