CGI

Senior Cloud Enablement Architect inom Infor OS och M3, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 8 oktober 2019
Stängs
den 8 april 2020
Ref:
J0919-1768
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en ledande Infor M3-aktör i Sverige och vi söker nu Senior Cloud Enablement Architect till vår M3-verksamhet i Sverige. CGI:s förmåga att leverera end-to-end lösningar kring M3 är unik i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att leverera helhet till våra kunder. CGI är sedan många år partner till Infor Premier Delivery.

I rollen som Senior Cloud Enablement Architect kommer du att skapa förutsättningar för Cloud readiness och en övergång till Cloud, där våra kunders hela ekosystem kan hanteras både i ett projekt men också ur ett långsiktigt förvaltningsperspektiv. CGI:s kunder finns idag On Prem, i singel tennant och multi tennant- miljöer.

Vår verksamhet inom M3 och Cloud utvecklas i takt med att vi få fler kunder inom området.
Vi söker därför Dig som vill vara med på vår tillväxt-resa och vill bidra till den fortsatta expansionen! CGI erbjuder ett medlemskap utöver det vanliga. Vi är alla delägare i företaget vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget.

Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av Fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor och män att satsa på karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Senior Cloud Enablement Architect kommer du att att planera, genomföra, utveckla och fastställa design samt arbeta med arkitektur av Cloud-lösningar i kundprojekt.

Det innebär att du är med i inledande presales-aktiviteter, kunddialoger, förstudier, val av Cloud-lösningar, utveckling och framtagning av rätt arkitektur, informationsmodell samt arbetssätt.

Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer.

Vidare bidrar du internt till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar.

Vi söker Dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande.

Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder och kollegor.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig om har deltagit i eller drivit verksamhetsnära projekt, helst inom ERP-området.

Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, driva workshops, skapa och rekommendera kundlösningar samt hanterar kundförväntningar.

Vi ser att du har goda kunskaper inom affärssystem och enterprise-arkitektur.

Vidare har du kunskap om Cloud som koncept och lösning för enterprise-arkitektur.

För att bli framgångsrik i rollen är du kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift.

Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

För mer information, kontakta gärna:

Niklas Fagrell, Director Consulting Services - M3 Practice på niklas.fagrell@cgi.com eller
0703-708708.

Cloud, infor, M3, ERP, enterprise, architecture

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum är 2019-11-30.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.