Scania

Funktionsverifierare för fordon

2 dagar kvar

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 7 oktober 2019
Stängs
den 23 oktober 2019
Ref:
20193526
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Sektionen Main systems, ansvarar för Scanias mest centrala styrsystem med helt egenutvecklade funktioner och mjukvara. Vi arbetar tvärfunktionellt i team med samlokaliserad kompetens med stort inflytande på våra arbetssätt och innehåll.

Vi söker en funktionsverifierare till vårt team. Någon som trivs i en miljö som präglas av samarbete och att vilja driva utvecklingen framåt, att alltid fundera på vad du kan göra för att hela tiden förbättra vårt sätt att jobba och kvaliteten i våra leveranser.

Dina arbetsuppgifter

Vår grupp utvecklar framtidens funktioner inom Scanias mest centrala system. Vi utvecklar avancerade förarstödssytem som ännu inte släppts på marknaden samt förbättrar centrala funktioner, allt med helt egenutvecklad mjukvara.

Vi behöver nu förstärka med en teammedlem som fokuserar på att verifiera våra funktioner, huvudsakligen i fordon. I arbetsuppgifterna kommer också ingå att hantera de fåtal fordon vi har, utrustade med våra system och senaste mjukvaror. Praktisk provning av funktionerna i verkliga fall, uppdatera fordon till nya mjukvaror, planera och boka provning, skriva provrapporter samt utveckla provningen och provmetoderna. Du kommer ha en viktig roll i utvecklingen av morgondagens avancerade förarstödsfunktioner.

Din profil

Du är troligen antingen en högskoleingenjör med provbakgrund som vill kombinera teori och praktik tydligt i vardagen, eller har stor erfarenhet av att köra lastbil/buss och brinner för att förbättra funktionaliteten och provmetodik och hanterar datorer bekymmersfritt. Du kommunicerar flytande på svenska och känner dig bekväm med engelska och har körkort för något tungt fordon. Erfarenhet av provning, framförallt i fordon och har kört tunga fordon är mycket meriterande.
Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.
För mer information
Anders Sundström, gruppchef, 08-553 86144, anders.x.sundstrom@scania.com

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Ansökningarna behandlas fortlöpande.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb