CGI

Business Analyst, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 9 oktober 2019
Stängs
den 5 februari 2020
Ref:
J0819-2015
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Drivs du likt oss av att ligga i digitaliseringens framkant? Vill du dessutom använda denna drivkraft i en konsultroll och hjälpa våra kunder att bättre ta tillvara på digitaliseringens möjligheter?

Efter sammanslagningen mellan CGI och Acando står vi infören spännande resa där du kommer att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Business Analyst hos oss kommer du vara en nyckelspelare där du hjälper kunderna att se och realisera möjligheterna av digitaliseringen. Ofta handlar det om att agera länk mellan IT och verksamhet i exempelvis en kravställande eller beställarfunktion såsom en kravanalytiker eller projektledarroll med fokus på den digitala agendan.

Du kommer driva agila projekt där du exempelvis kommer att arbeta med att:
•Leda workshops
•Ta fram business case
•Kravinsamling, analys och dokumentation
•Agera brygga mellan verksamhet och IT/utvecklingsavdelning

För att lyckas i konsultrollen på CGI har du med dig ett stort teknikintresse, har god insikt inom IT och är nyfiken på omvärldsförändringar och nya teknologier. Som ett led i att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din roll kommer vi stötta dig i din utveckling som konsult och person.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kanske jobbar du idag som kravanalytiker, produktägare, business analyst eller systemspecialist och söker nya utmaningar? Vi tror att du har en genuin vilja att verka i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Vi ser gärna att du har:
•Minst tre års relevant erfarenhet, gärna som konsult.
•Erfarenhet av digitaliseringsprojekt inom t.ex. commerce, digital försäljning eller marknadsföring är starkt meriterande
•Kunskaper och insikter kring agilt arbetssätt
•Examen inom relevant område
•Du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-06.

För frågor, kontakta gärna ansvarig rekryterare:
Kristoffer Johansson +46 (0)709 38 78 18

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb