Integrationsspecialist, IT till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 oktober 2019
Stängs
den 9 november 2019
Ref:
834BFC88-D7B5-453A-B4CD-987E21511F25
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Gillar du IT-utveckling och integrationer? Sök jobbet som Integrationsspecialist och jobba med integrationer hos SEB i Stockholm!

Här kommer ditt bidrag göra skillnad för SEB Korts fortsatta digitaliseringsresa där vi går från att ha varit en bank med IT-tjänster till att vara ett IT- bolag med banktjänster!

Som integrationspecialist hos SEB Kort kommer du få möjlighet att jobba med integrationer i en helt ny integrationsplattform då vi just nu inne i en intensiv fas när vi byter ut vår integrationsplattform från XIB till B2Bi. Du kommer få jobba inom ett område som har stor betydelse för kunder både internt inom banken och externt. Här väntar garanterat spännande utmaningar där du, samtidigt som du får utrymme för kreativitet och design, kommer möta stora dataflöden och många konverteringar!

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken , varav det mest kända är Eurocard och Diners Club samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med ca 600 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.

Vi erbjuder dig:

 

  • Integrationsutveckling och design i en ny plattform inom ett område som har intressenter både internt och externt
  • Möjlighet att driva utvecklingen av automatiserade processer
  • Ett vänligt team med hög kompetens som gärna delar med sig av sina kunskaper
  • Ljusa och fräscha lokaler i ett helt nybyggt kontor ett stenkast från Mall of Scandinavia

 


Du kommer att tillhöra Integrationsteamet på SEB Kort som har ansvar för SEB Korts integrationsplattform. Teamet består av åtta personer; fyra utvecklare, en produktägare, en domänarkitekt och en förvaltningsansvarig. Tillsammans med dina kollegor kommer du att jobba nära affären och andra intressenter inom och utanför banken. Din chef Urban Broberg ser fram emot att hälsa dig välkommen till ett tryggt och glatt team som har kul tillsammans!

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen ser vi att du har mycket god kunskap och erfarenhet av integrationer. Vidare har du erfarenhet av Linux och scriptprogrammering. Tidigare erfarenhet av Java, Jenkins och Python kommer att komma väl till pass. Eftersom banken hanterar känslig information är kännedom av GDPR, PCIDSS och andra regulatoriska regelverk meriterande. Vidare är det positivt med ett intresse av dataflöden, optimering och support.

Som person är du nyfiken och vill gärna lära dig nytt. Du delar med dig av din kunskap till andra och trivs att jobba i ett team. Du är kommunikativ och behärskar både svenska och engelska obehindrat.

Välkommen med din ansökan!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb