BI-utvecklare till Sirius International, Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 oktober 2019
Stängs
den 13 november 2019
Ref:
EA79CBE0-45B0-4D7A-B8E9-E9DD4F41CFEC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med data och analys i ett modernt och internationellt bolag? Sök jobbet som BI-utvecklare hos Sirius!

Sirius International är ett internationellt framgångsrikt försäkringsbolag som ligger i framkant. Här sker kontinuerlig utveckling av teknologin för att försäkra sig om effektivitet och hög kvalitet. Idag arbetar BI-teamet i Microsoft, men här få du vara med och påverka hur vägen framåt ska se ut. Sirius ger dig stora möjligheter att utvecklas professionellt. Gillar du dessutom att jobba i nära samarbete med affären så är Sirius International bolaget för dig!

VI ERBJUDER DIG

 

  • Möjligheten att vara delaktig i en transformationsresa där Business Intelligence ses som en framgångsfaktor för affären.
  • Ett team med hög kompetens inom BI-området som ser det som en självklarhet att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter med varandra.
  • Ett centralt beläget kontor med ljusa och fina lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm
  • Ett internationellt bolag med många utvecklingsmöjligheter

 


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som BI-utvecklare på Sirius finns det möjlighet att arbeta med hela kedjan, från att inhämta data från olika datakällor, bearbeta data till visualisering av data. Du får arbeta nära intressenter, både nationellt och internationellt för att accelerera Sirius affär framåt. Det innebär att du bland annat kommer:

 

 

 

  • Arbeta agilt med CI/CD och designa, utveckla och integrera data
  • Visualisera data och skapa modeller åt verksamheten för att öka säkerheten i beslut och förbättra effektiviteten för affären
  • Forma och generera datainfrastrukturer genom att förenkla och skapa effektiva metoder


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir del av det Globala Business Intelligence-teamet där du får kollegor runt om i världen. I ditt närmsta team är ni 8 stycken och din närmsta chef blir Miguel Mir. Här får du påverka ditt vardagliga arbete i en agil arbetsprocess. Teamet kännetecknas av hög professionalitet där en öppen och positiv attityd värdesätts.

MER OM DIG

Vi söker dig som har ett genuint intresse för Business Intelligence. Om du har din tyngd back- eller frontend spelar mindre roll, det viktigaste är att du är öppen för att jobba med båda. Vi behöver dig som är innovativ och som inte räds för att testa nya tekniker och verktyg. Idag används många produkter från Microsoft som tex SSIS, SSAS och Power BI. Har du erfarenhet av dessa kommer det komma väl till pass. Då vi tillämpar CI/CD och testautomatisering är det en fördel om du har erfarenhet av detta, men det är inget krav. Då Sirius är ett internationellt bolag behöver du kommunicera obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb