Konsultchef inom IT-säkerhet till SecureLink norr

Plats
Gävleborgs län, Gävle
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 8 oktober 2019
Stängs
den 8 november 2019
Ref:
AFC1FD7C-1461-4298-A0CE-CC890F42EBAA
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett brinnande intresse för IT-säkerhet och vill vara med och bygga upp vår konsultverksamhet i norra Sverige?

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en helt ny verksamhet och ett nytt team i norra Sverige. Förutom regionerna Syd, Väst och Öst, ska vi nu etablera region Norr. Som konsultchef får du möjlighet att vara med och bygga upp en helt ny konsultverksamhet och vara med och driva utvecklingen av Europas ledande företag inom cybersäkerhet. Delar du vår passion för cybersäkerhet och vill bygga och utveckla vår konsultaffär tillsammans med dina konsulter, då kan detta vara din nästa utmaning!

Vill du vara med på vår resa framåt? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är en del av Orange Cyberdefence och ett företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör.Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet


Du kommer att få ett affärsmandat att bygga och utveckla vår konsultaffär tillsammans med dina konsulter. Ni blir en del av SecureLink Sveriges lag av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans ska skapa värde till våra kunder genom attgöra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi skapa värde till tusentals användare.

Vi är just nu i ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe". Varmt välkommen att följa med oss på resan, endast dina ambitioner sätter gränser!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsultchef kommer du att vara drivande i arbetet kring att bygga upp och utveckla vår regionala konsultverksamhet i norr, tillsammans med våra konsulter. I uppdraget har du personalansvar för regionens konsulter, men kommer också till viss del jobba operativt nära våra kunder, nya som befintliga, för att utveckla vår konsultaffär.Du kommer att vara en i laget och arbeta mot vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur. En del av tiden kommer du som konsult att analysera våra kunders behov och rådge dem under deras förändringsresa. Du kommer att ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av kundspecifika säkerhetslösningar.

Du kommer bland annat att arbeta med:

 

 

 • Uppbyggnad av konsultverksamheten i region Norr
 • Delta i arbetsledning för konsultverksamheten i Sverige
 • Bearbeta nya kunder, affärsmöten och bygga nya affärsmöjligheter
 • Utveckla affären hos befintliga kunder
 • Driva affärsprocesser hos våra kunder tillsammans med engagerade kollegor
 • Projektleda och som konsult, leverera på projekt och kunduppdragenligt satt projektplan eller kunduppdragsspecifikation
 • Vara del i att analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
 • Vara del av den regionala utvecklingen genom att bidra till att ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner och ta framkundplaner och projektplaner
 • Arbeta med säkerhetsarkitektur, design, distribution, service,teknisk leverans och support, felsökning ochlösa kundproblem.
 • Hålla demonstrationer och vara med som presale vid kundevent såsom seminarier


Våra konsultuppdrag är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss blir du en del av ett team där vi stöttar varandra och är flexibla. Du kommer att ingå i SecureLink Sveriges konsultorganisation och ha regelbundna möten och utbyte med de andra regionerna, såsom Stockholmsregionen.

Då kontoren i dagsläget inte är etablerade finns flexibilitet när det gäller placering. Men vi ser gärna att du har Gävle och Sundsvall, med omnejd, som utgångspunkt.I rollen ingår resor, vilka uppskattas uppgå till cirka 2 dagar/vecka på sikt.

VEM ÄR DU?

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet och en god teknisk kunskap inom IT-området, gärna inom IT-säkerhet, och har jobbat som konsult inom området under några år.

Du har förmodligen arbetat med och har god teknisk kunskap inom cloud, systemadministration, operativsystem, förvaltning, drift, nätverk applikationssäkerhet och infrastruktur och/eller arkitektur. Vi befinner oss i en uppstartsfas i region norr och tror att vår nya konsultchefär van att leda på distans och leda i förändring, men även vanatt leda en konsultaffär utefter intäkter och resultat.Har du en eftergymnasial utbildning inom IT eller teknik är det meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig och utvecklas inom.

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en självdrivande person som ansvarar för dina resultat. Du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Att tänka nytt, innovativt och vara flexibel kommer naturligt för dig och du trivs i en föränderlig miljö. Som konsultchef motiverar du ditt team och ger dem en tydlig känsla av vart ni är på väg.

Du är tydlig och effektiv i din kommunikation och bekväm i att kommunicera i tal och skrift, på både svenska och engelska.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.