Junior PHP-Utvecklare för Dicom Expense, Stockholm

Rekryterare
Dicom Expense
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 oktober 2019
Stängs
den 8 november 2019
Ref:
1AF1F554-C9D3-474E-A568-3BDE44C15288
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Dicom Expense i Stockholm kommer du som junior PHP-utvecklare få jobba över hela stacken, där du kommer gå mot C# och React!

Som utvecklare hos oss på Dicom Expense kommer du vara en del av ett mindre och kreativt utvecklingsteam där allas idéer värderas högt. Du kommer främst att jobba i vår webbapplikation som är skriven i PHP, HTML5 och jQuery där dina förändringar kommer synas direkt i produkten.

VI ERBJUDER DIG

Här kommer du bli en viktig del av en platt organisation som verkligen uppskattar dig som medarbetare och som lägger stor vikt vid din fortsatta utveckling; både tekniska och professionella.

Vi är en modern och flexibel arbetsplats som har förståelse för ditt livspussel och har ett stort fokus på trivsel och att du ska må bra. Du blir en del av ett litet snabbrörligt företag som tar snabba beslut, samtidigt som du har resurser och en stor trygghet i och med att Dicom Expense är ett välrenommerat bolag och har en välkänd produkt med god lönsamhet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer här att få fokusera på vår webbapplikation som är skriven i PHP, HTML5 och jQuery, samtidigt som du kommer att få:

 

  • Lära dig vår moln-tjänst Expense.
  • Vidareutveckla tjänsten med nya funktioner.
  • Svara på tekniska frågor från vårt supportteam.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett familjärt företag om ca 15 personer, där du ingår i ett självgående utvecklingsteam om 5 utvecklare. Du kommer sitta högst upp i fina lokaler på Sankt Eriksgatan, centralt i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som är i början av din karriär och som har en del praktisk kunskap inom webbutveckling och då gärna i PHP, Javascript, CSS, HTML och MVC. Har du också kunskaper inom C# eller React är det meriterande.

Det som dock är viktigast för oss är att du som person verkligen brinner för utveckling och ständigt vill utvecklas och testa nya tekniker och idéer för att få till så bra lösningar som möjligt. Vad vi ser i framtiden är att vi kommer jobba med exempelvis Domändriven design, vilket innebär att du kommer få jobba i en miljö och i ett bolag som hela tiden rör sig framåt!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb