CGI

Systemutvecklare Microsoft, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, , Sweden
Annonserat
den 10 oktober 2019
Stängs
den 8 januari 2020
Ref:
J0519-2631
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi fler utvecklare till vårt team i Örebro. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas tillsammans med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du framförallt arbeta mot några av våra stora kunder här i Örebro, varav flera finns inom den offentliga sektorn. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat förvaltning, vidareutveckling och nyutveckling av olika system hos våra kunder. Du använder din erfarenhet inom Microsoftplattformen.

Dina ansvarsområden:
• Utveckling, såväl nyutveckling som vidareutveckling
• Testning
• Delta i möten och workshops hos kund för att diskutera projekt
• Dokumentation
• Buggrättningar och incidenter

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som utvecklare, söker vi dig som har arbetat några år med Microsoftplattformen.
Du är van att arbeta med .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, WCF, TFS, UNIT Test, Agila utvecklingsmetoder, Office365. Vidare kan du flytande svenska och engelska.

Som person är du självgående och du trivs med att jobba i team och dela med dig av dina kunskaper. Du är utåtriktad och uppskattar en miljö där såväl uppdrag som arbetsuppgifter kan variera.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Örebro

För mer information, vänligen kontakta: Stefan Pettersson, Director Consulting Services, stefan.pettersson@cgi.com eller 019-5062539

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-11-30.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb