CGI

Java-utvecklare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 10 oktober 2019
Stängs
den 19 november 2019
Ref:
J0919-1527
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Just nu är vi inom enheten Raindance inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med utvecklare som har erfarenhet inom Java.

Raindance är ett av marknadens mest spridda affärssystem med allt från fakturahantering och budgetering till e-handel. Om du jobbar med Raindance e-handelstjänster arbetar du i framkanten av svensk e-handel. Vi har många kunder i den offentliga sektorn, och Raindance e-handelsplattform används för att beställa allt från skolmat till läkemedel. Därför fokuserar vi på att förenkla användarnas arbete, så att sjuksköterskor och skolpersonal kan använda sin expertis till annat än att sitta i administrativa system.

Vi är ett 100-tal medarbetare på olika orter i Sverige och söker förstärkning till vår utvecklingsenhet i Göteborg, där det sitter ca 25 st utvecklare.

Vi söker nu Dig som är en driven utvecklare som älskar programmering och gärna provar på nya tekniker och arbetssätt. På Raindance arbetar vi testdrivet och skriver ren kod, och vi hoppas att du också vill göra det!

I rollen som Utvecklare kommer Du att tillhöra en grupp med bra gemenskap och olika erfarenheter och kompetenser. Hos oss jobbar folk i hela yrkesverksamma åldersspannet och vi har en blandning av män och kvinnor. Vi har ett stort fokus på samarbete, inte bara inom teamet utan även mellan team, där vi alltid prioriterar att hjälpa varandra vid behov och ser till produktens bästa. I nya projekt ser vi alltid över om det finns något att förbättra eller byta ut i vår teknikstack.

Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder.
På så sätt kan du känna att just Ditt arbete får stor betydelse!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Java-utvecklare på Raindance kommer du att arbeta med vår Marknadsplats som är en webbaserad e-handelstjänst. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

• Skriva ren och testad kod, granska andras kod, och bidra till att hela produkten har en hög kodkvalitet.

• Arbeta i ett team med utvecklare och domänexperter, där alla tar gemensamt ansvar för att designa och implementera lösningar för våra e-handelstjänster.

• Bidra till en sund teknisk arkitektur för våra produkter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av programmering och vill bidra till en produkt med bra kod. Vi arbetar agilt med stöd av Scrum och har ett tätt samarbeta mellan utvecklare, domänexperter och testare - och även utvecklare i andra team. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra!

Vi använder bland annat följande tekniker för våra produkter:

• Java

• SQL Server

• JSF och CDI

• JPA

• Solr

• TomEE

• HTML, Javascript och CSS

Har Du även erfarenhet av verktyg som JVisualVM, New Relic och XRebel så är det meriterande. Gillar du testdriven utveckling och är bekant med boken Clean Code så kommer du att passa in perfekt hos oss!

Mer om tjänsten

Heltid

Placering: Göteborg

För mer information, vänligen kontakta: Johan Jonasson, Utvecklingschef, johan.jonasson@cgi.com, 0733-98 33 94

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-11-30.
Vi ser fram emot Din ansökan!

Java, utveckling, programmering, Scrum, XRebel, Clean Code

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra.
Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb