CGI

Arkitekt för Treserva, Stockholm & Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 10 oktober 2019
Stängs
den 1 december 2019
Ref:
J0919-1867
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att utveckla produkter som gör samhällsnytta? Då har vi tjänsten för Dig!

Vi söker Dig som kan tillsammans med vårt produktutvecklingsteam digitalisera och modernisera handläggningen av ärenden i kommunernas socialtjänst.

Vår produkt Treserva, som omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet finns hos ungefär en tredjedel av landets kommuner. Detta är områden som är under stor förändring vilket ställer höga krav på oss att möta förväntningarna hos medborgare och kommunanställda.

Tjänsten som Arkitekt för Treserva innebär att genom tekniskt ledarskap kunna skapa säkra, stabila systemlösningar med hög användbarhet. Du ges möjlighet att jobba i vår arkitektfunktion som gemensamt ansvarar för att säkerställa att systemet uppfyller kundernas önskemål samt produktens mål och visioner.

Vill du jobba med lösningsarkitektur, mjukvaruarkitektur, säkerhetsarkitektur eller infrastrukturarkitektur? Det kan vi på CGI ge Dig! Vi har behov av att ha god kompetens inom alla dessa områden, där du får möjlighet att utvecklas som Arkitekt hos oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som arkitekt på CGI och Treserva-enheten, kommer du att få vara en del av vårt arkitekt-team.
Teamet ansvarar för att utveckla och förvalta arkitekturen i Treserva. Bland annat innebär det att möta upp de funktionella kraven som ställs på Treserva för att bryta ned dessa i implementerbara, testbara, säkra, leverbara features.
Teamet ansvarar även för att utföra omvärldsbevakning samt att vara teknisk kontakt för externa samarbetspartners eller organisationer och att bistå med teknisk expertis vid införsäljning av systemet till nya eller befintliga kunder.

Vi är i färd att förnya vårt sätt att utveckla och leverera Treserva och därför behöver vi bli fler som kan förflytta vår befintliga monolitiska client-server lösning till en mer löst kopplad arkitektur.
Om du tycker om att jobba med frontendarkitektur, design av microservices, TDD, DDD, Containers, DevOps, SaaS, Clean Architecture, Event driven, Clean Code, Agil systemutveckling, CI/CD, automatisering, integration, API:er eller mobila appar så har vi massvis med roligt jobb åt dig!

Utvecklingsorganisationen som Du kommer bli en del av består av distribuerade globala utvecklingsteam.

Som person är du drivande med stort tekniskt intresse. Du kommer få att arbeta med de senaste teknikerna för att ta fram nya kreativa lösningar för både web och mobila enheter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har:

• Högskoleutbildning inom systemutveckling (civilingenjör/dataingenjör/datavetare)

• Stort intresse för systemutveckling och problemlösning

• Minst 3 års erfarenhet av utveckling i .Net projekt.

• Minst 3 års erfarenhet som arkitekt

• Flytande engelska och svenska i tal såväl som skrift

• Du är drivande, energisk och social.

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av Domain Driven Development, Lean/Clean Architecture, Hexagonal arkitektur

• Har arbetat med arkitektur och kan ge exempel på hur du arbetat med detta

• Erfarenhet och vilja av att arbeta i virtuella team - du utmanas av att jobba i globala team

• Du tycker Angular 2, TypeScript och senaste versionen av Javascript är kul och utmanande.

• Erfarenhet av andra Single Page Applikationsramverk och/eller C++

To applicants: please note that this position requires fluent Swedish language skills.

architecture, Clean Code, frontend, systemutveckling, integration

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-11-31.

För mer information, kontakta gärna:
Per Bodare, Product Solutions Delivery: per.bodare@cgi.com.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb