React (frontend) utvecklare till produktbolag

Rekryterare
ToFindOut
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 oktober 2019
Stängs
den 10 november 2019
Ref:
47489878-3174-4D10-8D7B-A11FC53252E7
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en duktig React utvecklare som gärna tar lead och coachar dina kollegor? Vi söker en utvecklare med ledarskapsintresse

Här blir du en del av ett mindre entreprenöriellt produktbolag i förändring. På ToFindOut är du inte en i mängden utan du kommer att tillhöra kärnan i affären och få jobba agilt med moderna tekniker!

VI ERBJUDER DIG

ToFindOut är en agil organisation som gärna experimenterar med metoder, tekniker och ramverk och uppmuntrar till innovation. Vi lovar dig en spännande resa! Här kommer du bland annat att få:

 

  • Vara med i hela utvecklingskedjan från idé till release
  • kunna påverka och göra skillnad och bidra till ToFIndOuts affär både på kort och lång sikt
  • bli en del av ett produktbolag som värdesätter teamandan högt och där du tillsammans med teamet diskuterar fram den bästa lösningen.
  • en arbetsgivare som uppmuntrar till balans mellan arbete och fritid


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi är i startskedet med att gå över till en ny modernare plattform så här kommer du att få bygga tjänster för framtidens arbetsmarknad. Här kommer du bland annat att få:

 

 

  • nyutveckling inom React och .NET core
  • driva det agila arbetssättet vidare
  • jobba med helheten med frontende-arkitektur
  • Vara teamlead och coach, kvalitetssäkra samt driva frontend utvecklingen framåt


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

ToFindOut är ett familjärt företag som präglas av prestigelöshet med ett stort "VI" tänk. Vi har en härlig sammanhållning med en stor passion för att utveckla vår produkt. Här blir du en del av ett tight team om 7 personer varav 3 är mer fokuserade på frontend och React.

Vi sitter i centrala Stockholm på Barnhusgatan 3.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du är en person som tar lead och vill driva både teamet och utvecklingen framåt. Du trivs i en coachande roll och tycker att det är kul att testa nya arbetssätt för att få till en effektivitet och lekfullhet i teamet.

Du är van att ta ägandeskap och har ett intresse för helheten med frontend-arkitektur. Som bakgrund har du troligtvis några års erfarenhet av frontend-utveckling framförallt inom React. Du vill även jobba med continuous delivery och continuous integration samt micro services arkitektur.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb