CGI

Frontend-utvecklare, Åre/ Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 11 oktober 2019
Stängs
den 1 maj 2020
Ref:
J1019-0705
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT-leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Just nu är vi inne i en tillväxtfas och vill förstärka våra team med erfarna Frontend-utvecklare, som trivs med att arbeta i team och vill ta lead i utvecklingsprojekt.

Dina framtida arbetsuppgifter
Alla våra konsulter jobbar i team, in-house på CGI Åre/Östersund men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet. Idag är vi omkring 140 konsulter och drömmer om att expandera ytterligare.

Vi arbetar agilt samtidigt som våra uppdrag ofta sträcker sig över längre tidsperioder.
Det gör att vi tillåts arbeta långsiktigt och kan leverera med hög kvalitet. Alla utvecklare sitter i samma hus vilket har skapat en kultur där vi hjälper och delar kunskap med varandra, både inom uppdragen men också på hela arbetsplatsen. Du kan även delta i olika kompetensforum eller varför inte bara luta dig tillbaka och lyssna på några av våra återkommande fikaföreläsningar inom områden som t ex ledarskap, programmering, eller allmänna framtidsspaningar.

Vårt arbetsklimat kan kort beskrivas med ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Är Du den vi söker?
Mer specifikt så söker vi Dig med goda kunskaper inom Javascript och som är vass på något av följande:
- Typescript
- React
- Angular
- Vue

Är du inte rädd för att testa på nya saker och fortsätta utvecklas är vi säkra på att du kommer leverera oavsett vilken teknik eller ramverk som är på tapeten.
Har du dessutom ett öga för design och form så är du allt vi drömmer om!

För oss på CGI handlar erfarenhet inte om hur många år du har jobbat, för oss innebär det mognad i kunskaper och det ansvar som man tar i leveransen och teamet. Exempelvis att du delar med dig av din kunskap till övriga i teamet, att du kan väga kvalitet mot kortsiktiga mål och tar initiativ till både tekniska och organisatoriska förbättringar.

Mer om tjänsten?
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Åre/Östersund

För mer information, vänligen kontakta:
Pontus Hellgren 063-15 22 05 eller Ellen Widmark 063-57 69 22

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-11-30

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer.
En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb