SCCM-arkitekt till Visolit

Rekryterare
Visolit
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 11 oktober 2019
Stängs
den 11 november 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit söker vi nu en SCCM-arkitekt – en specialistroll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa! Hos Visolit erbjuds du en spännande tjänst på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet, där du i rollen får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Om tjänsten
Som SCCM-arkitekt arbetar du i nära samarbete med övriga specialistfunktioner inom Visolit i varierande projekt där du ingår både som expert och som projektresurs. Som SCCM-arkitekt har du en nyckelroll att skissa på lösningen och ta fram en plan tillsammans med andra tekniska specialister. Du bidrar till att förbättra och effektivisera kundens IT-miljö. Rollen innebär att du deltar i projekt med Microsoft som grund och arbetsuppgifterna innefattar allt ifrån implementation av nya kunder, design, konfiguration, rådgivning och teknisk dokumentation. I många projekt är du ensam ansvarig för SCCM-lösningen.

Befattningen ingår i konsultgruppen Implementation och arbetar med Visolits tekniska projektresurser, vars övergripande mål och syfte är att ansvara för implementationen inom bland annat Windows Infrastructure, SCCM, Citrix, O365 och nätverk.

Med visionen: ”Your vision is our mission” erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Tjänsten är placerad i Visolits nybyggda fräscha lokaler i Solna United dit vi flyttar vid årsskiftet 2019/2020.

Är det här du?
För att passa för tjänsten har du eftergymnasial IT-utbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet alternativt kompenserande arbetslivserfarenhet inom området.
Vidare är du flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har:

• En bred teknisk bakgrund inom SCCM och klienthantering
• Erfarenhet av klientmigrering
• Van att jobba självständigt och viss erfarenhet av att jobba i komplexa IT-miljöer.

Meriterande kunskaper och erfarenheter:

• Kunskap inom Intune
• Erfarenhet av att jobba på enterprise-nivå
• Tidigare erfarenhet av implementationsprojekt
• Van att ta fram tekniska lösningar tillsammans med andra specialister

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen ser vi att du trivs med att ha kontakt, både med interna och externa kontaktytor. Som person är du drivande, resultatinriktad och nyfiken och du planerar självständigt din tid för att komma i mål med flertalet projekt som fortlöper samtidigt. Vidare brinner du för att förbättra våra kunders IT-miljö.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Camilla Jonsson på 08-120 50 430. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson
Camilla Jonsson
08-12050430

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
PlaceringsortStockholm

Liknande jobb

Liknande jobb