Exchange/O365 Specialist till Visolit

Rekryterare
Visolit
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 11 oktober 2019
Stängs
den 11 november 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit söker vi nu Exchange/O365 Specialist – en specialistroll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa! Hos Visolit erbjuds du en spännande tjänst på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet, där du i rollen får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Om tjänsten
Som Exchange/O365 Specialist är du en nyckelspelare i projekten som inkluderar migreringar och följer kunden på sin Cloud-resa. Exchange-migreringar kan vara till on-prem miljöer eller från on-prem till O365. I många projekt är du den enda O365-resursen vilket innebär att du får både planera och utföra arbetet självständigt. Uppgifter innefattar allt ifrån implementation av nya kunder, design, konfiguration, rådgivning till teknisk dokumentation.

Du kommer vara en del av teamet Implementation. Teamet har ansvar för implementationen inom bland annat Windows Infrastructure, SCCM, Citrix, O365 och nätverk. Du kommer arbeta i nära samarbete med övriga specialistfunktioner i varierande projekt där du ingår både som expert och som projektresurs.

Med visionen: ”Your vision is our mission” erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och förmåga att driva förändring värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Tjänsten är placerad i Visolits nybyggda fräscha lokaler i Solna United dit vi flyttar vid årsskiftet 2019/2020.

Är det här du?
För att passa för tjänsten har du eftergymnasial IT-utbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet alternativt kompenserande arbetslivserfarenhet inom området. Vidare är du flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har:

• Mycket goda kunskaper inom Exchange, både on-prem miljöer och O365
• Mycket goda kunskaper inom Exchange migrering
• Mycket goda kunskaper inom O365 och migreringar till O365
• Erfarenhet av att jobba i komplexa IT-miljöer.

Meriterande kunskaper och erfarenheter:

• Tidigare erfarenhet av implementationsprojekt
• Van att ta fram tekniska lösningar tillsammans med andra specialister

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas i rollen behöver du tycka om att ha kontakt med kollegor, projektledare och olika befattningar hos våra kunder. Vi tror att du är drivande, resultatinriktad och nyfiken, och du kan planera din egen tid för att komma i mål med flera projekt som fortlöper samtidigt. Vidare ser vi att du har ett gediget intresse för att förbättra våra kunders IT-miljö.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Camilla Jonsson på 08-120 50 430. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson
Camilla Jonsson08-12050430

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb