CGI

Agile Coach - Banking

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 14 december 2019
Stängs
den 1 januari 2020
Ref:
J1019-1277
Kategori
Devops
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Drivs du likt oss av att ligga i digitaliseringens framkant? Vill du dessutom använda denna drivkraft i en konsultroll och hjälpa våra kunder att bättre ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Efter sammanslagningen mellan CGI och Acando står vi inför en spännande resa där du kommer att vara en viktig del i byggandet av vår nya organisation och i att skapa relationer med nya kunder.

Vi söker nu flera Agila Coacher med minst 3 års erfarenhet till CGI Stockholms Banking team. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta kunderna och kollegorna i branschen. Du sätter kunden i fokus och söker alltid hitta den bästa lösningen. Du hjälper våra kunder med att driva det agila arbetet framåt och att säkerställa att teamen arbetar effektivt. För oss är det viktigt att du är en ledare som brinner för att sprida kunskap om agila principer, metoder och tekniker.

Dina arbetsuppgifter:
Som Agile Coach kommer du ansvara för hjälpa våra kunder med att driva det agila arbetet framåt och arbeta i uppdrag med fokus på digital transformation och strategisk IT. Du kommer att vara en del av vårt Stockholm Banking team och arbeta ute hos våra kunder med att leda och coacha kundens team eller våra egna leveransteam.

I den här rollen kommer du att vara med och driva det agila arbetet framåt, medverka i förändringsarbete och leda och facilitera workshops och seminarier.

Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
• Du har relevant högskoleutbildning eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.
• Du har dokumenterad erfarenhet av agila arbetssätt och har bra kunskap om populära agila metoder.
• Du har tidigare varit Agile Coach, Scrum Master, Team Coach eller liknande.
• Du kan kommunicera på svenska och engelska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt.

För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga.

• Du har en god pedagogisk förmåga och är duktig på att förklara idéer och inspirera andra att prova nya sätt att arbeta på.
• Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet.
• Du är en pragmatisk problemlösare som fokuserar på att hitta effektiva lösningar framför att följa en given process.

För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Mer om tjänsten:
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-12-31

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

För mer information, vänligen kontakta: Susanne Stark, Director Consulting Services Banking, 076-077 45 43.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.