CGI

Business Intelligence-konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Eskilstuna, Örebro, , Sweden
Annonserat
den 15 oktober 2019
Stängs
den 18 november 2019
Ref:
J0819-1991
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem

CGI:s område Data Advantage är i ett expansivt skede i hela Sverige och gör nu stora satsningar. Med kunskap inom allt från Advanced Analytics och Machine Learning till avancerade datalager och det senaste inom visualisering är vi väl positionerade att möta den ökande efterfrågan från våra kunder. Vill du vara med på vår resa?

Dina framtida arbetsuppgifter

Som BI-konsult hos CGI bygger du på ett konsultativt, tekniskt och verksamhetsnära sätt lösningar som möjliggör analys och verksamhetsstyrning i kundens organisation. Analytics är ett fokusområde för oss på CGI och vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster. Våra kompetenser sträcker sig ifrån strategi och kravarbete till projektledning, arkitektur och utveckling. De tekniska plattformarna är framförallt Qlik och Microsoft, där vi hos Microsoft är årets partner 2019.

På CGI tror vi på att vara i framkant och jobba med de senaste teknikerna. Våra paketerade lösningar inom detta område är unika, och genom att kombinera alla Microsofts verktyg - Sharepoint, SQL Server, Office 365 och Dynamics AX - skapar vi framtidens lösningar inom Business Intelligence.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

I den här tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med utveckling av analysstöd eller motsvarande och att du har ett stort intresse för BI-lösningar. Vi ser det som positivt om du har jobbat med exempelvis QlikView, Qlik Sense och/eller Microsofts BI-plattform eller liknande.

För den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning och ett stort eget driv.

Mer om tjänsten:
Omfattning: Heltid
Placering: Eskilstuna, Västerås eller Örebro

Vi vill ha din ansökan senast den 17 november 2019, men gärna redan idag. Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Charlotte Högsberg, charlotte.hogsberg@acando.com. För denna tjänst gör vi löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb