CGI

Konsultchef för Treserva, Stockholm/ Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 15 oktober 2019
Stängs
den 28 november 2019
Ref:
J0919-0603
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är Du idag en konsultchef som vill arbeta inom ett spännande område där det ständigt händer mycket? Eller är Du en senior projektledare med stort intresse för att utveckla människor, kunder och affärer? I så fall passar du perfekt för denna tjänst!

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Detta är områden som ständigt debatteras i media och där det hela tiden förväntningarna är hög på nya tekniklösningar för att underlätta för våra kunder.

Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 140-tal personer som arbetar runt omkring Treserva.

Vi söker nu en Konsultchef som har ett genuint intresse för människor och som brinner för att göra affärer!

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien.

Här får du möjlighet att arbeta inom ett expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter.

Vi har idag ca en tredjedel av landets kommuner som kunder och siktar på att växa!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Konsultchef ansvarar Du för konsultverksamheten inom WMS.

Du ingår i ledningsgruppen där operativa och strategiska beslut tas vad gäller Treserva kort- och långsiktigt. Du ansvarar även för kontakten med olika intressenter och är representant och CGI:s ombud i styrgrupper med kund.

Att utveckla konsult- och eftermarknadsaffären är centralt.

Du har personalansvar för konsulter och projektledare som arbetar med Treserva med inriktning mot kommunal verksamhet. Arbetet innebär planering av konsultverksamheten med att matcha och tillsätta konsultuppdrag med rätt kompetens och konsult. Det innebär rekrytering av kvalificerad kompetens samt coachning av och personalansvar för medarbetare i konsultgruppen. Merförsäljning och affärsutveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete. En viktig del i detta är att tillsammans med konsultgruppen och våra kunder utveckla de tjänster som vi erbjuder. Du kan även tänka dig att arbeta deltid som konsult om behov finns och om möjlighet ges.

Som konsultchef ansvarar du för budget med mål och resultatuppföljning samt fakturering av konsultgruppens tjänster. Arbetet innebär också offertarbete vid anbudsförfarande RFI och PFP, vilket bland annat innebär planering för hur införande av Treserva ska ske utifrån kommuners kravställning samt beräkning av pris i anbud.

På WMS kommer du få en omväxlande och spännande tillvaro där alla dagar ser olika ut, och där du själv förväntas vara drivande och självständig utifrån dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har erfarenheter av konsultrollen, projektledning, ledarskapet, och kunskap om IT-system/ Treserva samt erfarenhet av kommunal omsorg.

Du:
• känner starkt för att arbeta som konsultchef och uppskatta den variation som yrket innebär vad gäller medarbetarfrågor, kunddialoger, resultatuppföljning, uppdrag och ibland resor.
• är en van ledare och är utåtriktad, målmedveten, tydlig, ödmjuk och har anammat ett utvecklande ledarskap.
• delar med dig av din kunskap och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och medarbetare, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vidare är affärsmässighet är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Viktigt är att vara nära kund, vara nyfiken och kreativ för att ta fram lösning som gärna kan paketeras som tjänster riktade till hela vårt kundkollektiv.

Som person strävar du alltid efter att förbättra det du gör, och du uppmuntrar även dina kollegor och medarbetare att lyfta idéer och kreativa förslag på nya och förbättrade lösningar och arbetssätt.

Vi ser att du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Som person är du flexibel och ser positivt på utmaningar.
Vidare söker vi Dig som har:

• god vana av kommersiella dialoger och förhandling.
• goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande att ha arbetat nära kommunal verksamhet samt erfarenhet från en produktverksamhet.

Placeringsort är i första hand Göteborg eller Stockholm, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-11-30

För mer information eller frågor, vänligen kontakta:
Malin Hammarström Vice President WMS, Treserva®, Mobil: 0708-44 12 32

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb