Systemvetare / programmerare till DNB internship

Rekryterare
DNB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 15 oktober 2019
Stängs
den 10 november 2019
Ref:
AC426CAA-E064-4C61-811A-F0E050C142B9
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill ha ett sommarjobb 2020 inom programmering och ekonomi som blir en del av Equities på DNB Internship!

Trivs du i en roll där problemlösning står i fokus? Är du en fena på programmering med ett stort intresse för aktier? Gillar du att ta ansvar och styra över ditt egna arbete? Perfekt! I detta internship på DNB kommer du att vara en del av avdelningen Equities som arbetar med aktieanalys. Här kommer du att bidra med din expertis inom programmering för att effektivisera befintliga verktyg för databearbetning. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker, samtidigt som du skaffar värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. I detta internship kommer du att verka för avdelningen Equities där du kommer att ha en nyckelposition som systemvetare / programmerare. Du kommer att bli en del av en organisation som välkomnar nya innovativa idéer och tar tillvara på sina medarbetares kunskaper och erfarenheter för att lära av varandra.

Detta är ett betalt internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Här får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred och övergripande inblick av flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under sommaren 2020 kommer du få chansen att själv påverka ditt arbete genom att:

  • på ett innovativt sätt finna lösningar hur man effektivt kan arbeta med de verktyg man har för databearbetning gällande aktieanalys
  • arbeta tätt med avdelningens aktieanalytiker, då ditt arbete har en betydande roll för att underlätta deras arbete


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNB internship på Equities kommer att pågå under 8 veckor sommaren 2020, med start i juni.Då avdelningen Equities arbetar mot hela internationella marknaden kommer arbetstider utanför kontorstider att förekomma. Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

  • studera systemvetenskap eller kunskap i programmering samt ett intresse för den finansiella marknaden
  • ha 1-1,5 år kvar på din utbildning efter avslutat internship
  • kunna jobba 8 veckor under sommaren 2020
  • kunna något form av programmeringsspråk som är väsentligt för detta projekt, för att på bästa sätt komma in i arbetet


Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är analytisk, innovativ och initiativtagande. Eftersom du kommer att jobba i ett högt tempo under ditt internship är det viktigt att du är strukturerad och självständig. DNB verkar i en internationell miljö, du behöver därför ha flytande kunskaper engelska och svenska både i tal och skift.

I samband med din ansökan ber vi dig bifoga betyg från dina nuvarande studier. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb