Systemspecialist inom Utvecklingsverktyg till SEK

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 15 oktober 2019
Stängs
den 15 november 2019
Ref:
D14D9C9F-3582-4079-AA25-2FEF4D7D6AA5
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för hantering och vidareutveckling av olika utvecklingsverktyg? Sök då till Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm!

I rollen som Systemspecialist till Svensk Exportkredit i Stockholm kommer du ha ett övergripande och strategiskt ansvar över vår utvecklingsprocess i våra utvecklingsverktyg. Du kommer både få jobba med förvaltning av befintliga processer och verktyg, samt ta fram och utveckla nya!

VI ERBJUDER DIG

Här får du möjligheten att arbeta i en varm och prestigelös organisation som nyligen blev utnämnd till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Här värnar vi om dig, ditt välmående och din utveckling!

Förutom en stabil och bra arbetsplats kommer du också att få utmanas; både tekniskt och affärsmässigt. Du kommer verka i en verksamhetsnära roll på ett nischat företag som arbetar med komplex och transaktionsintensiva data inom finans. Här kommer du att få vara med på en spännande digitaliseringsresa där din roll som Systemspecialist kommer bli avgörande för vår fortsatta utveckling.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Kravställa, specificera, införa och förvalta SEKs utvecklingsprocess i våra utvecklingsverktyg som exempelvis Jira, Confluence, Zephyr, Git, TFS, Visual Studio, Toad.
  • Ta fram, samt ibland även implementera teknisk design av diverse deploy-processer i Windows resp. Linux.
  • Leda/delta i kravarbete och utveckling vid förändringar och nyutveckling.
  • Medverka vid utredning och arbeta fram lösningar vid incidenter.
  • Utvärdera nya verktyg.
  • Utbilda utvecklare i hur verktyg kan/ska användas.
  • Ta fram dokumentation - användardokumentation samt dokumentation avseende installation och konfiguration av verktyg.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Hela IT-avdelningen består av ca 80 kollegor, där du kommer ingå och få stort ansvar i Tools-teamet. SEK sitter i moderna lokaler i Waterfront Building på Klarabergsviadukten i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att komma rätt i rollen som Systemspecialist ser vi gärna att du har en bakgrund som utvecklare och operativt använt dig av diverse utvecklingsverktyg i en agil miljö. Du har en stor förståelse för utvecklingskedjan och hur olika system och processer hänger ihop. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av förvaltning av olika tekniska system och verktyg och om du tidigare verkat inom bank och finans så är det meriterande.

Som person är du trygg inom ditt område, där du brinner för att vara analyserande och jobba med problemlösning. Du har en god kommunikativ förmåga där du kan förstå och kommunicera med alla nivåer, internt som externt, i en större organisation. Vi ser också gärna att du gillar förändringar och att driva igenom dem känner du dig trygg med. Har du erfarenhet eller vill ta en mer ledande roll så är det meriterande!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb