Scania

Systemutvecklare av styrfunktioner - Chassis systems

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 15 oktober 2019
Stängs
den 3 november 2019
Ref:
20193776
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är en grupp på 16 medarbetare och vi söker nu förstärkning med en entusiastisk och skarp systemutvecklare av styrfunktioner!

Dina arbetsuppgifter

Vi utvecklar förarstödsfunktioner som exempelvis Lane Keep Assist, Redundanssystem och i samarbete med leverantörer nya aktuatorer. Många av våra projekt lägger grunden för hur styrning och redundans fungerar i kommande generationer av autonoma fordon. Vi jobbar både med egenutvecklade produkter och med utvecklig tillsammans med leverantörer.

Du kommer att ansvara för styrfunktioner och med det menar vi här styrning i form av ratt och hjul som vrider sig, men även hur man kan fjärrstyra fordon så att de följer en given bana. Du förväntas att tillsammans med kollegor systemera, implementera och koda, kravställa mot leverantör, testa, dokumentera de nya funktionerna och dess verktyg.

Din profil

Vi söker dig som lockas av personliga och tekniska utmaningar, som gillar att jobba med duktiga och kreativa kolleger. Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du får ta stort eget ansvar samt utmanar våra teknologier, arbetsmetoder och processer.

Energi, nyfikenhet och noggrannhet är egenskaper som du värdesätter och vill få utlopp för i ditt arbete. Du gillar att arbeta i team och lösa problem med hjälp av andra. Du sprider positiv energi och tycker om att dela med dig av din kunskap!

Du är civil- eller högskoleingenjör inom data/elektronik/maskin och har erfarenhet inom produktutveckling av komplexa system, reglerteknik, algoritmframtagning och Matlab/simulink. Du kan kommunicera väl på engelska, svenska och eventuellt även på tyska.

Känns det intressant? Tveka då inte att höra av dig till oss.

Scania erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje - Scania Jobexpress.

För mer information

Kontakta gärna Per Back, Head of Steering controls, 08-553 707 65. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb