CGI

Integrationskonsult M3

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 17 oktober 2019
Stängs
den 6 december 2019
Ref:
J1019-0932
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Bli en av oss !
Är du en driven person med spets inom integration och erfarenhet av M3? Har du bred erfarenhet av att delta i olika projekt där integration är en viktig komponent? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi växer med både nya och befintliga kunder som utvecklar och fördjupar sin verksamhet, därför behöver en redan stark avdelning växa ytterligare nationellt.

CGI är en ledande Infor M3-aktör i Sverige och vi söker nu ett flertal integrationskonsulter till vår M3-verksamhet nationellt i Sverige, till ett av våra 28 kontor. Vår förmåga att leverera end-to-end lösningar kring Infor-M3 är unik i Sverige och tillsammans med våra andra kompetens- och leveområden inom CGI, nationellt och globalt har vi en unik ställning på marknaden i vårt erbjudande.

Vi står i ett spännande skifte där CGI skapar möjligheter för våra kunder till olika molnlösningar. Detta gör att vi kan erbjuda spännande och utmanade möjligheter för fler integrationskonsulter som vill utvecklas och fortsätta växa sin kompetens. Kanske har du redan erfarenhet av skiftet till molnet eller vill ta dig an detta spännande område inom integration?

Vi skapar unika kundlösningar med stort mervärde genom att kombinera verksamhets- och IT-kunnande. CGI är sedan många år Infor Premier Delivery Partner vilket innebär att du som konsult hos oss får direkt tillgång till de nyaste versionerna, metoder och nyheter.

 

Your future duties and responsibilities:

Ditt fokus kommer att vara att skapa och leverera nya kundlösningar baserat på kunden krav och behov och ditt kunnande. Detta omfattar deltagande i ex. planering, kunddialoger och val av integrationslösningar. Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Du kommer också att ingå i vårt Integrations Competence Area Team för integrationskonsulter.

Vi söker Dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kunder, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder och kollegor. Vi är och har under en längre tid varit på en fantastisk tillväxtresa inom avdelningen och nu vill vi att du är med på vår fortsatta resa.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi är övertygade om att du är en person med goda kunskaper inom affärssystem och enterprice arkitektur. Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, skapa och hanterar kundförväntningar på ett professionellt sätt. . Erfarenheter från olika integrationskoncept och programmeringsspråk ser vi som starkt meriterande.

• Du har specifik kunskap om M3 Enterprise Collaborator (MEC/IEC)
• Meriterande är kunskap inom andra produkter inom Infor OS såsom ION, ION API etc
samt erfarenhet av Java, JMS, Infor Grid, SQL.
Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Du värdesätter teamarbete och delar med dig av din kunskap och erfarenhet samtidigt som du själv söker ny kunskap både på egen hand och via dina kollegor. Du har förmågan att skapa förtroende i mötet med både interna och externa parter. Vi tror att vi är starkare tillsammans och att en bra stämning med nära till skratt är den bästa förutsättningen för att det ska vara roligt att gå till jobbet. Med engagemang och delaktighet skapar vi gemensamt en miljö vi utvecklar varandra, varje dag.

Resor förekommer i denna tjänst.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm/Malmö/Göteborg/Linköping/Norrköping för att nämna några– vi finns på 25 orter i Sverige och välkomnar kandidater att söka till oss nationellt.

För mer information, vänligen kontakta: Niklas Fagrell, Director Consulting Services, +46 703 708708
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.