Din Bil Gruppen söker BI specialist

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 17 oktober 2019
Stängs
den 17 november 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av att arbeta inom BI och vill ta nästa steg i karriären? Din Bil Gruppen satsar just nu på att stärka upp deras BI funktion och söker dig som vill vara med och bidra till större framgångar inom datahantering, analys och applikationsutveckling. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill bredda dig och vara med och påverka hur organisationen arbetar med data framgent.

Om tjänsten
Som BI specialist kommer du tillsammans med chef över BI ha en viktig roll i arbetet med att utveckla företaget inom analys och datahantering. Du har en stödjande funktion gentemot hela verksamheten och arbetar tvärfunktionellt med en stor bredd av arbetsuppgifter.

Då detta är en utökning av teamet ges du goda möjligheter att forma din roll och påverka dina fokusområden inom BI.

I rollen innefattas bland annat att:

  • Utveckla nya BI applikationer (frontend utveckling)
  • Förvalta befintliga applikationer
  • Stötta med analys och underlag i enlighet med ekonomifunktionens och verksamhetens behov
  • Driva och delta i projekt som involverar analys och datadrivet beslutsfattande
  • Delta i processutveckling inom BI

Du kommer att rapportera till chef över BI och sitta i fina lokaler på Din Bil Gruppens huvudkontor i Hammarby sjöstad.

Är det här du?
Vi söker dig som har arbetat renodlat inom BI-området i minst 1-3 år, gärna i en roll där du har arbetat med praktisk modellering och utvecklat applikationer. Du är ingenjör i grunden alternativt har en utbildning inom ekonomi eller relevant KY-utbildning inom BI. För att vara framgångsrik i rollen har du förmågan att göra analyser och drar egna slutsatser och det kommer naturligt för dig att hjälpa och supportera andra. Vidare har du en god förståelse för Qlikview, Qlik Sense eller jämförbara verktyg, grundläggande SQL-kunskaper är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och trivs i en roll med många kontaktytor. Du motiveras av eget ansvar där du tar ägarskap och driver projekt i nära samarbete med verksamheten och beställare på ledningsnivå. Vidare är du en person som har integritet och vågar stå på dig för att kunna prioritera det som är viktigt för verksamheten. Som person bidrar du gärna med dina kunskaper och du är nyfiken och öppen för förändring och ny teknik. Slutligen är du en person som vill vara med och utveckla Din Bils BI funktion till en ytterligare nivå.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Din Bil Gruppen med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb