Backend-utvecklare C#.NET till Telia ACE Knowledge, Stockholm

Rekryterare
Telia
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2019
Stängs
den 17 november 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utveckla framtidens sömlösa kundmöte genom spännande produkter i nya teknologier? Är du en vass utvecklare inom C#.NET redo för nya utmaningar i en roll där du både får utvecklas och bli del av ett mindre team? Då är detta rollen för dig!

Om tjänsten
Som utvecklare kommer du att tillhöra ett mindre produkthus inom Teliakoncernen som arbetar med utveckling av smarta kunskapsbas-plattformar. Produkthuset är sprunget ur bolaget Humany som under åren utvecklat en AI- och datadriven kunskapsbas-plattform med tillämpningar inom området automatiserad kundsupport och som idag används av många välkända, ledande företag i Norden. En del av denna plattform, där också denna tjänst har sitt fokus, består i smarta chatbottar som börjar bli en viktig del i arbetet att erbjuda självbetjäningstjänster i kundmötet. Humany köptes upp av Telia för cirka två år sedan och man kan genom förvärvet idag erbjuda kunderna hela sviten av verktyg för det sömlösa kundmötet. Teamet består av femton medarbetare varav tio av dessa arbetar i utvecklingsteamet. Idag är man en snabbfotad framåtriktad enhet med starka resurser i ryggen som ska fortsätta utveckla användarvänliga produkter till marknaden.

Som utvecklare kommer du både att arbeta med förvaltning och nyutveckling av funktionalitet i produkten. Du kommer även få möjlighet till egen utveckling där du får vara kreativ, testa ny teknik och hitta nya innovativa lösningar.

Tjänsten är placerad på Telias huvudkontor i Solna med direkt närhet till kommunikationer, träning och trevliga lunchrestauranger. Telia arbetar sedan en tid tillbaka aktivitetsbaserat och satsar stort på att vara en modern arbetsplats avseende alltifrån tekniska lösningar till mycket förmånliga anställningsvillkor som främjar en god balans mellan arbete och fritid.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har erfarenhet av C#, .NET Framework och JavaScript. Vi vill också att du ska vara bekant med principer kring:

• Continuous integration
• Practices and patterns

Vi ser det meriterande om du är bekant med följande:

• Azure, AWS eller liknande
• .NET Core
• Kubernetes, Docker
• Bash, Powershell eller något annat script-språk
• AngularJs
• NodeJs

Vi ser gärna att du är i början av din karriär men vill att du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av att arbeta som utvecklare med ovan teknologier, har du mer erfarenhet är det givetvis en fördel.

Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som självgående och som har ett stort intresse för både ny teknik och är en engagerad, kommunikativ medarbetare som gärna delar din kompetens.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Telia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb