CGI

Dynamics 365-konsult inom Trade and Logistics

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 oktober 2019
Stängs
den 25 april 2020
Ref:
J0819-1990
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som applikationskonsult hos oss fokuserar du på att identifiera och synliggöra verksamhetsprocesser med inriktning på Trade and Logistics tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Du sätter dig in i kundens processer och skapar lösningar som motsvarar kundens krav med hjälp av Dynamics 365 (AX), och som hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmässiga mål. Ditt ansvar sträcker sig från att skriva kravspecifikationer till att hålla i workshops tillsammans med kund, och du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga projektmedlemmar vid implementering av lösningen. Som konsult får du hos oss möjligheten att utvecklas inom Dynamics och de områden du brinner för. Då vi ofta åtar oss stora projekt får du också arbeta och utbyta erfarenheter med kollegor från andra delar av Acando.

Din profil
•Relevant utbildning
•Erfarenhet av ERP-system eller liknande
•Goda kunskaper i svenska och engelska
•Som person är du social, nyfiken och analytisk
•Du har erfarenhet av affärsprocesser och har en verksamhetsförståelse

Meriterande

•Konsulterfarenhet
•Erfarenhet av Dynamics 365 eller Dynamics AX
•Certifiering inom Dynamics

Vi erbjuder dig

På Acando är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb