CGI

Dynamics 365-utvecklare CRM/CE

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 oktober 2019
Stängs
den 28 februari 2020
Ref:
J0819-2008
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Älskar du att analysera komplexa problem, skapa robusta lösningar och vara involverad i flera olika projekt med både nya och befintliga kunder? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant med drivna kollegor!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som CRM-utvecklare inom affärsområdet Dynamics 365 kommer du arbeta i flertalet olika projekt med spännande kunder! Du kommer både lära känna och förstå kundernas behov för att sedan omvandla behoven till smarta (såväl tekniska som funktionella) lösningar i systemet.

Du är en del av alla utvecklingsfaser från planering och analys till leverans hos nya kunder i införandeprojekt. Då vi ingår i Microsofts Inner Circle och är topp 1% partners globalt så kommer du dessutom få arbeta i absoluta framkant tekniskt.

Exempel på arbetsuppgifter är att delta på kundmöten, kravställa, utveckla och designa tekniska lösningar samt utföra test av lösningar. Hos oss får du möjligheten att fördjupa dig och utvecklas inom det område du brinner för. Beroende på vilken bakgrund du har kan rollen variera, här finns alla möjligheter att utvecklas i den riktning du vill gå.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Din profil
• C#/.NET-utveckling (Visual Studio)
Meriterande
• Erfarenhet av CRM-system (Gärna Microsoft Dynamics CRM)
• Azure
• SQL server
• Webservices/ Web API

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb